0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Taj famozni GM mjenjač imam u Puntu i definitvno je najlošiji dio auta... Žali Bože truda i suradnje.
www.kojiauto.hr/alfa-romeo-giulia-2-2-jtdm-150-super/ Prvi nakon Giulie je sportski SUV nazvan Stelvio koji bi trebao biti predstavljen već sljedeći mjesec. Zatim će uslijediti veća limuzina na bazi Giulie koja bi trebala konkurirati Seriji 5 i E klasi. Nakon nje na red dolaze veći SUV i trenutno nedefinirani „Speciality“ model za koji su svi smatrali da će biti roadster s prednjim motorom i stražnjim pogonom, no navodno će biti riječ o nečemu drugome. Iza toga dolazi nasljednik Giuliette, no još se ne zna hoće li imati prednji ili stražnji pogon. Uglavnom, Alfa se vraća na velika vrata, ali sve prvenstveno ovisi o uspjehu Giulie.
Bilo bi najpostenije da se utvrdi cijena Giulie onakva kakva je u USA. Sigurno bi se prodavala na veliko u EU, pa i u HR.
2.0 280 mašina (Image removed from quote.)
Di je ovde mašina? Vidim sam0 neku plastiku
Barem ima crvena slova! Na dizelkama se nisu ni to udostojili učiniti.
ako me oči nisu prevarile...na rotoru jankomir vidio quadrifoglio na ZG pločicama!
Istina, vidio sam je u voznji, auto predobro izgleda Inace rega je ZG 6111GB
Jedna Quadrifoglio nam stiže u Rijeku. Plaćena je i čeka se isporuka. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Znači kolega zvrnn je odriješio kesu...
Nije on, samo to cu reci. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Tko god da je, lijepa vijest. Svaka čast