Dakle, vidio Giuliu prvi puta na meetu. Sjeo u nju, razgledao kao i svi mi. Dojmovi...
Iznutra je fantasticna. Nisam uspio vidjeti kako izgleda i radi multimedija ali od ovog sta sam vidio, volan je prekrasan. Malen i lijep i super se da podesiti. Vozacko sjedalo ide natrag dovoljno za mene ( 193 cm ) i za Saleta ( 195 cm ). Prostor je bolje iskoristen nego u 159. Pretinci su super, kvaliteta je na oko i dodir vrhunska. Miris je malo na nove Seate i fauve doduse 
Izvana nije wau efekt. Lijep i skladan auto. Bocna linija i dupe su mi super sjeli. Prednji kraj mi je "tupast". Previse na vertikalu a i prednji farovi djeluju kao da su imali neku ideju ali se putem izgubila. Mozda bi u nekoj drugoj boji osim u bijeloj bila efektnija uzivo.
Tako daaaa... neznam. Kad sam nakon toga na parkingu stao kraj Dadine 159 TI berline, bila mi je ljepsa od Giulie.
Šta tek da sam ju oprao

Teško je uspoređivati ta dva auta, po meni je 159 TI paket najbolje složen dodatni paket opreme u novijoj povijesti auto industrije, jedina relevantna usporedba bi bila da parkiraš Giuliu Veloce i 159 TI.
Ja sam jučer baš dosta obilazio Giuliu, neki su me i prozivali da ne izlazim iz nje

. No moj zaključak je malo drugačiji od tvog, meni osobno je taj auto baš kompletan i što je najbitnije, dostojan nasljediti 159-tku. Naravno, samo jači pakete opreme dolaze u obzir, ništa bez full kože i xenona - a motor mi dovoljan i "osnovni" od 150ks...
Isto tako moram pohvaliti čovjeka iz AC-a, cijelo vrijeme nam je bio na raspolaganju za pitanja i moram priznati da je pokazao poprilično znanje i profesionalnost u svom pristupu prema svima nama.