I jel ide u bok 
Toliko sam se posvetio slikanju i zbrajanju dojmova, da sam neke stvari potpuno zaboravio. Nisam pitao za isključivanje Traction Controla.
Pošto sam se vozikao samo gradom i imao sam priliku uhvatiti tek jedan solidan pravac, nisam je stigao ni zanijeti kako valja.

Što je, tu je.

Ovoga puta moram pohvaliti dečke iz Saggija koji su me stvarno srdačno dočekali.

Nakon ugodnog uvodnog ćaskanja prilikom kojeg su mi predstavili Giuliju, uslijedila je još ugodnija vožnja. Kad sam konačno vratio auto, počastili su me pravim talijanskim Espressom (to je u Njemačkoj gotovo nemoguće pronaći, osim na zaista rijetkim mjestima) i obećali me ponovno pozvati kad im u salon dođe benzinka koju su tek naručili.
Inače, nisu mi htjeli otkriti koliko su primjeraka do sad prodali, ali sudeći po parkingu oko salona, čini se da prodaja Giulije i ne ide tako loše. Već imaju 10-ak komada koji su spremni za isporuku, a stigao im je i novi kamion s pet konzerviranih komada koji tek čekaju vlasnike.
Kako mi rekoše, za Giuliju je vrijeme isporuke (od dana narudžbe do dana preuzimanja automobila) 90 dana i prilikom kupovine kupac snosi troškove transporta iz tvornice u iznosu od "skromnih" 850€.
Osim Alfe, prodaju sve brandove iz FCA grupe... Bilo je Ferrarija, Maserattija, Jeepova, svega... Al' je**š to.

Giulia je za mene bila glavna.

BTW... Ovaj moj kraći osvrt na dojmove o Giuliji bio je ujedno i moj jubilarni stoti post na forumu.

Lijepo sam ga zaokružio, nema što.

EDIT:
odličan osvrt
+
(btw, i 159-tka ima dvostupanjske žmigavce ... hmm ... bar moja ima
)
Ne mislim na "dvostupanjsko" kao u 159-ke... Kad se pritisne ručica žmigavca, ona ostaje na mjestu (ne ide ono gore ili dolje kao obično) nego samo osjetiš kako ručica ima dva stupnja (nešto slično što je imao Opel u Astrama H i drugim modelima iz te generacije, samo puno manje konfuzno).