Cija je kvalitetna informacija
Uvijek se kaze gledaj tko je rekao a ne sta je receno
Ako fca prica vec x vremena da kod gulije sve ide po planu da budu kasnili drugi modeli i varijante to ne znaci da gulija ima tehnicki problem
Ako znas gdje je parkirana sto nisi covjeka pitao sta se dogada zasto nije regana ili je mozda tip pametan ubo je launch edition ili sl i cuva je pa je bude puknuo u oglas i uzeo lovu samo takvu
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Nisi valjda mislio da ce FCA na sva zvona trubit da imaju tehnickih problema sa modelom koji treba pokrenuti ozivljavanje marke koja iz godine u godinu tone sve dublje?
Zbog posla koji radim imam pristup jednoj privatnoj garazi, nakon sto sam vidio parkiranu Giuliu prvo nisam mogao vjerovati sta vidim a kad sam ipak bio siguran da je to ipak nova Giulia, pitao sam ga kako je moguce da je taj auto kod njega u garazi kad ga se ne moze niti nauciti jer u nijednom Alfa salonu nemaju niti specifikacije, niti cjenik niti znaju kad ce Giulia doci u prodaju a dobio sam odgovor da on ima jako dugacku povijest kupovine Alfi i da je pocetkom 9 mjeseca prosle godine dobio pozivi i ponudu za exkluzivnu kupovinu Giulie, strogo ogranicena ponuda namijenjena samo probranim kupcima koji su posebno vezani za marku i da ce mu auto biti isporucen prije kraja godine.
Auto je isporucen u dogovorenom roku, ali uz napomenu da ga nije moguce registrirati jer imaju tehnickih problema i da se intezivno radi na otklanjnju tih problema tako da auto ustvari jos uvijek nema homologaciju i nigdje ga nije moguce registrirati osim kao testno vozlo.
U tom razgovoru sam "citajuci između redova" naslutio u cemu je problem i pitao ga ali mi je covjek rekao da mi ne moze dati odgovor i zamolio me da ni u kom slucaju nikome ne pricam vise od ovoga, a također da nikome niti ne spominjem gdje sam dobio te informacije, samo mi je rekao da, koliko on zna, sve Giulie ponuđene i prodane kao njegova su isporucene kupcima u dogovorenom roku.
Posto se radi o poslu od kojeg ja zivim, lokacija te garaze spada u poslovnu tajnu mog sefa a ja niti u kom slucaju necu otkrivati poslovne tajne firme za koju radim jer time riskiram posao od kojeg zivim.
Posto je sjediste Alfe za Njemacku (i auto-salon) u Frankfurtu i doslovno 5 minuta od mog stana, ponovo sam bio u salonu i ovaj put dobio odgovor da Giulia dolazi tek na ljeto, da oni jos uvijek nemaju nikakve sluzbene informacije a da za svaki auto dobiju specifikacije i cjenik 6-8 tjedana prije dolaska auta u salon.
Eto, to je sve sto znam, zao mi je ako ti nije dovoljno, ali to je istina, a vec sam dao link na clanak u kojem se spominju tehnicki problemi, tako da mozemo slobodno zakljuciti da je to nazalost ipak tocna informacija.