18-04-2026, 10:59:54

Autor Tema: Alfa Romeo Giulia  (Posjeta: 1164625 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
Odg: Alfa Romeo Giulia
« Odgovori #990 u: 28-01-2016, 07:56:37 »

Procitaj moje postove, gdje ti vidis spam?

Dajem kvalitetne informacije a dobijam uvrede.

Zar TO nije spam?

Po tome sto meni spocitavas trebao bi banirati najmanje 5-6 clanova do sada.

Ohladi malo, Diego.

Od kad si poceo pisati stalno neka frka.
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline ElRa

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
    • Sarajevo
« Odgovori #991 u: 28-01-2016, 11:47:38 »
Realno sva desavanja oko Alfe u FCA su velika sprdnja. Ako u nesto nisu sigurno ne trebaju ga ni objavljivati. Do sada su bar 5 puta izmijenili plan za Alfu.
Ovako cemo 2016 imati Giuliu sedan, a na osnovu iskustva za ostale modele samo mozemo ocekivati dalja odlaganja. Ili, na kraju prodaju Alfe, Korejcima, Kinezima, sto mozda i ne bi bilo lose. Pogledajmo samo Volvo ili Jaguar.

Offline Metalfista

• Pripravnik
  • **
    • Sokolovac
« Odgovori #992 u: 28-01-2016, 13:41:29 »
Al ste se uzjapurili oko Giulije, bolje da malo pričekaju sa početkom prodaje al da ju poriktaju kak spada i da, kad stigne u prodaju, bude vrijedna čekanja (za one koji si ju budu mogli priuštit  :sad:). Konkurencija je velika i fakat ima na biranje i da Giulija krene u prodaju kao "polu-proizvod" to bi bil autogol u prvoj minuti.

Offline Domi199

• Pripravnik
  • **
    • Velika Gorica
« Odgovori #993 u: 28-01-2016, 18:48:39 »
Realno sva desavanja oko Alfe u FCA su velika sprdnja. Ako u nesto nisu sigurno ne trebaju ga ni objavljivati. Do sada su bar 5 puta izmijenili plan za Alfu.
Ovako cemo 2016 imati Giuliu sedan, a na osnovu iskustva za ostale modele samo mozemo ocekivati dalja odlaganja. Ili, na kraju prodaju Alfe, Korejcima, Kinezima, sto mozda i ne bi bilo lose. Pogledajmo samo Volvo ili Jaguar.

Kaj točno fali Jaguaru i Volvu od kad su prodani?

Xc90 mi je vrh vrhova u toj ultrateskoj kategoriji
S90 koji je najavljen skroz fora
Jag također....

barba Oro

• Gost
« Odgovori #994 u: 28-01-2016, 18:49:30 »
Kaj točno fali Jaguaru i Volvu od kad su prodani?

Xc90 mi je vrh vrhova u toj ultrateskoj kategoriji
S90 koji je najavljen skroz fora
Jag također....

Pa to ti on i govori!

Offline Domi199

• Pripravnik
  • **
    • Velika Gorica
« Odgovori #995 u: 28-01-2016, 18:52:05 »

Pa to ti on i govori!

Uhhhhhhhhhhhh
Gle fakat
Ja se ispričavam   :redf:

barba Oro

• Gost
« Odgovori #996 u: 28-01-2016, 18:53:55 »
 :ok:

Offline ElRa

• Sa stažom
    • Sarajevo
« Odgovori #997 u: 28-01-2016, 20:35:12 »
Al ste se uzjapurili oko Giulije, bolje da malo pričekaju sa početkom prodaje al da ju poriktaju kak spada i da, kad stigne u prodaju, bude vrijedna čekanja (za one koji si ju budu mogli priuštit  :sad:). Konkurencija je velika i fakat ima na biranje i da Giulija krene u prodaju kao "polu-proizvod" to bi bil autogol u prvoj minuti.

Kako je krenulo model predstavljen u junu 2015, a prodaja ce krenuti u junu 2016. Bolje je bilo da nista nisu najavljivali nego da su radili. Pogledajmo samo Audi, A4 je predstavljen negdje u julu, prodaja krenula u septembru.
Iako sam bio fan vodstva FCA, sve manje im vjerujem. Eto i sa USA brendovima mijenjaju planove, jednostavno nemaju jasnu strategiju ili nemaju novca. Ovo prvo je opasnije.

I sad citam za novo odlaganje kriva je Kina. Za prvo je bila Amerika, pa Evropa, sada Kina. Sta ce sljedece biti? Afrika, Indija, cijena nafte, pojava elektro vozila, marsovci...
« Zadnja izmjena: 28-01-2016, 20:38:28 od ElRa »

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #998 u: 29-01-2016, 00:36:17 »
Kako je krenulo model predstavljen u junu 2015, a prodaja ce krenuti u junu 2016. Bolje je bilo da nista nisu najavljivali nego da su radili. Pogledajmo samo Audi, A4 je predstavljen negdje u julu, prodaja krenula u septembru.
Iako sam bio fan vodstva FCA, sve manje im vjerujem. Eto i sa USA brendovima mijenjaju planove, jednostavno nemaju jasnu strategiju ili nemaju novca. Ovo prvo je opasnije.

I sad citam za novo odlaganje kriva je Kina. Za prvo je bila Amerika, pa Evropa, sada Kina. Sta ce sljedece biti? Afrika, Indija, cijena nafte, pojava elektro vozila, marsovci...

ajd neka si se i ti skupa sa diegom uclanili na ovaj forum da nam objasnite  :Afraid:

Offline Kuzma

• Sa stažom
  • Moskvitch 412 - Kredenc Plavi
    • Sesvete
« Odgovori #999 u: 29-01-2016, 00:47:49 »

ajd neka si se i ti skupa sa diegom uclanili na ovaj forum da nam objasnite  :Afraid:

Hahahahahha, eo, majkemi, odma mi padne ona pjesma na pamet, "ti mos govorit kontra mene, kontra cilog svita...al necu ..."

Offline alfazara

• Ovisnik o alfistima
  • 155 1.8
    • Zadar
« Odgovori #1000 u: 29-01-2016, 01:06:07 »

:good post
Alfa  u <3

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #1001 u: 29-01-2016, 01:11:18 »

Hahahahahha, eo, majkemi, odma mi padne ona pjesma na pamet, "ti mos govorit kontra mene, kontra cilog svita...al necu ..."

a sta kao ono zagrizen sam ljubitelj i to?
pa zato sam na ovom forumu u vrazu mater.
evo ja recimo ne volim auta na naftu, ljudi to neznaju jer to dobro prikrivam i trudim se ne uvlaciti u te teme
i ajd sad ti meni objasni, netko iz susjedne drzave se logira na ovaj forum makar ima forum sa ljudima iz svojeg kraja. zeli kupiti gulietu, ali mu se ne svida iznutra. pa zasto je zelis kupiti onda jebala te ta kanta??? ostali postovi kako strategija alfe ne valja. pa sta onda radis tu? sta?
kao da ja odem na vw forum i kazem kako mi je golf glup auto i ne volim auta na naftu. i sta da ja kazem onda tim ljudima za razlog da sam uopce tamo?

Offline alfazara

• Ovisnik o alfistima
  • 155 1.8
    • Zadar
« Odgovori #1002 u: 29-01-2016, 01:18:42 »
Jakove inspiriran si ha ha evo još jedan put :good post
Alfa  u <3

Offline Vasko

• Moderator
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #1003 u: 29-01-2016, 06:42:55 »
...
evo ja recimo ne volim auta na naftu, ljudi to neznaju jer to dobro prikrivam i trudim se ne uvlaciti u te teme
...

Jakove, ti si kralj!!!   :respect:

Offline Pol ZF1

• Sa stažom
    • Međimurje
« Odgovori #1004 u: 29-01-2016, 07:16:35 »
Vi kao da ste se prvi put susreli s trolovima...
Jedino oružje protiv trola je ignoriranje.

Offline ElRa

• Sa stažom
    • Sarajevo
« Odgovori #1005 u: 29-01-2016, 07:47:41 »
i ajd sad ti meni objasni, netko iz susjedne drzave se logira na ovaj forum makar ima forum sa ljudima iz svojeg kraja. zeli kupiti gulietu, ali mu se ne svida iznutra. pa zasto je zelis kupiti onda jebala te ta kanta??? ostali postovi kako strategija alfe ne valja. pa sta onda radis tu? sta?
kao da ja odem na vw forum i kazem kako mi je golf glup auto i ne volim auta na naftu. i sta da ja kazem onda tim ljudima za razlog da sam uopce tamo?

Prijatelji,

Moj prvi auto je bio Punto I 55S, pa Punto II 1.9 JTD, Brava 1.6 16V, Lancia Lybra 1.9 JTD i sada Grande Punto 1.3 Mjet. U firmi smo imali/imamo Ducata 10 2.8D, Ducata 11 2.3 JTD, Dobla 1.9 JTD i Dobla Maxi 1.6 Multijet. Kao što vidis se samo Italijani. Alfe 155, 156 i 147 su bili modeli koje u vrijeme kada su se pojavile nisam mogao da kupim. Giulietti bih oprostio enterijer (koji je po meni nedostojan jedne Alfe), samo zato sto je Alfa, a to nesto znaci. Mi već minimum 3 godine imamo neka odlaganja novih modela, predstavljanje koncept modela a nista konkretno. Evo sada su nas napalili novom Giuliom koja jos nije zavrsena. Sta koji djavo ima da predstavljaju poluproizvod a onda ga godinu dana voze zamaskiranog i nesto doradjuju. Meni je to totalno neozbiljno i samo ide na stetu Alfi. Zasto se ovako ne blamiraju sa Jeepom, Maseratijem? Koja je svrha objavljivanja planova svakih pola godine, kad je svaki iduci neko odlaganje? Ne znam ni jednog drugog proizvodjaca koji tako radi.
Svo ovo vrijeme sam imao razumijevanja za poteze vodstva FGA i FCA, ali mislim da ovako vise ne ide.

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #1006 u: 29-01-2016, 08:12:03 »
Prijatelji,

Moj prvi auto je bio Punto I 55S, pa Punto II 1.9 JTD, Brava 1.6 16V, Lancia Lybra 1.9 JTD i sada Grande Punto 1.3 Mjet. U firmi smo imali/imamo Ducata 10 2.8D, Ducata 11 2.3 JTD, Dobla 1.9 JTD i Dobla Maxi 1.6 Multijet. Kao što vidis se samo Italijani. Alfe 155, 156 i 147 su bili modeli koje u vrijeme kada su se pojavile nisam mogao da kupim. Giulietti bih oprostio enterijer (koji je po meni nedostojan jedne Alfe), samo zato sto je Alfa, a to nesto znaci. Mi već minimum 3 godine imamo neka odlaganja novih modela, predstavljanje koncept modela a nista konkretno. Evo sada su nas napalili novom Giuliom koja jos nije zavrsena. Sta koji djavo ima da predstavljaju poluproizvod a onda ga godinu dana voze zamaskiranog i nesto doradjuju. Meni je to totalno neozbiljno i samo ide na stetu Alfi. Zasto se ovako ne blamiraju sa Jeepom, Maseratijem? Koja je svrha objavljivanja planova svakih pola godine, kad je svaki iduci neko odlaganje? Ne znam ni jednog drugog proizvodjaca koji tako radi.
Svo ovo vrijeme sam imao razumijevanja za poteze vodstva FGA i FCA, ali mislim da ovako vise ne ide.

Slazem se. Daj otkaz vodstvu.
Aliis si licet, tibi non licet.

Offline ElRa

• Sa stažom
    • Sarajevo
« Odgovori #1007 u: 29-01-2016, 08:27:40 »
Istu stvar kao FCA sa Alfom, radi i Microsoft sa Win10 sistemom za smartphone uredjaje.

Offline Pol ZF1

• Sa stažom
    • Međimurje
« Odgovori #1008 u: 29-01-2016, 08:37:20 »
Istu stvar kao FCA sa Alfom, radi i Microsoft sa Win10 sistemom za smartphone uredjaje.

Nadam se da nećeš ovo shvatiti kao uvredu jer nije tako namjenjejo ali...
Ako si ti tako mudar, zašto se ne javiš Alfi, Microsoftu i još kojoj firmi, pa im predstaviš svoje ideje?
Vjerujem da bi te firme bile sretne da dođe netko tko će im poboljšati poslovanje? Također vjerujem da bi im ti bio jeftiniji nego njihova vojska menađera, marketinških stručnjaka i ostalih šarlatana koji očito nemaju pojma šta rade...  :ok:

Offline ElRa

• Sa stažom
    • Sarajevo
« Odgovori #1009 u: 29-01-2016, 08:50:20 »
Ideje koje FCA ima sa Alfom su meni OK, sirenje ponude modela, tehnologija i sl.
Nisam strucnjak za ovu oblast, ali se vidi da nacin na koji to rade definitino ne valja.

Offline Metalfista

• Pripravnik
  • **
    • Sokolovac
« Odgovori #1010 u: 29-01-2016, 09:49:43 »
Prijatelji,

Moj prvi auto je bio Punto I 55S, pa Punto II 1.9 JTD........

Mislim da je ovdje već nekoliko puta spomenut razlog predstavljanja nove Giulije prošle godine, a to je 105-a obljetnica postojanja Alfe Romea.

Lako je švabima svako malo izdati "novi" model VW ili BMW-a... itd... kad su im platforme isprostituirane ko prosječna rvacka estradna zvijezda i kad imaju više love za te poduhvate.

Giulija je, ak sam dobro skužio, praktički nova iz temelja, a kad se nešto radi otpočetka stvari nisu tak jednostavne ko promjenit odbojnike, svjetla i možda malo pošarafit podvozje pa to nazvati "novim" modelom.

A tu je i činjenica da Alfa nema love za egzibicije i u interesu im je da Giulija stigne u prodaju "ko cukor" pa da, kad je daju u ruke novinarima/testerima, taj đir ostavi okus zlatnih vremena Alfe Romea u ustima, dok na radiju svira "Tony & Banfićka - Ovo je vrijedilo čekati"  :drive:

« Zadnja izmjena: 29-01-2016, 09:50:56 od Metalfista »

barba Oro

• Gost
« Odgovori #1011 u: 29-01-2016, 09:52:44 »

Mislim da je ovdje već nekoliko puta spomenut razlog predstavljanja nove Giulije prošle godine, a to je 105-a obljetnica postojanja Alfe Romea.

Lako je švabima svako malo izdati "novi" model VW ili BMW-a... itd... kad su im platforme isprostituirane ko prosječna rvacka estradna zvijezda i kad imaju više love za te poduhvate.

Giulija je, ak sam dobro skužio, praktički nova iz temelja, a kad se nešto radi otpočetka stvari nisu tak jednostavne ko promjenit odbojnike, svjetla i možda malo pošarafit podvozje pa to nazvati "novim" modelom.

A tu je i činjenica da Alfa nema love za egzibicije i u interesu im je da Giulija stigne u prodaju "ko cukor" pa da, kad je daju u ruke novinarima/testerima, taj đir ostavi okus zlatnih vremena Alfe Romea u ustima, dok na radiju svira "Tony & Banfićka - Ovo je vrijedilo čekati"  :drive:

:good post

Offline Kuzma

• Sa stažom
  • Moskvitch 412 - Kredenc Plavi
    • Sesvete
« Odgovori #1012 u: 29-01-2016, 10:41:29 »

Ma slazem se, sam jednostavno mi to doslo u glavu prvo, pa sam napiso...
Ali isto tako nisam bas niti za sljepo robovanje marki, pa onda da se ne smije nista negativno reci iako je ocito da su zasrali mozebitno ovo il ono(nemoj shvatit bukvalno pricam generalno, moze bit bilo koja marka).

Bas sam to htio komentirat, a zasto Alfa sebi sama skace u stomak?
Jel nisu bile 156 i 147 dobre platforme na kojima se samo moglo nastaviti dalje, di bi im bio kraj...

Offline kremenko

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo svih 1425 dana pod opsadom
« Odgovori #1013 u: 29-01-2016, 11:53:59 »
Prijatelji,

Znao sam da si ti ELRE sa klixa  :tooth
Sve to stoji i znam da si razocaran,ali jbg tako stvari stoje i nema druge nego da se ceka.  :ok:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata,
Al'  ja sam prvo rek'o Alfa, pa sam poslije rek'o tata.

Online danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #1014 u: 29-01-2016, 12:38:00 »
Prijatelji,

zato što od 80% alfista kupuje polovni model po najnižoj cjeni

ja da prodajem nove boli bi me k.... za takve nego bih slagao auto da bude vrh i da nema faktora gdje nemam plus naspram konkurencije

smatram da kenjati za izlazak modela bi trebao netko dobiti kao pravo kupnjom barem 2 nova auta jer za polovne koga briga ionako 90% njih ne ide u ovlašteni jer u suprotnom Bertol i slični ne bi imali potrebe raditi multibrand servis jer fala bogu 147/156/gt ima ko dreka
Nije bolest sve što boli

Maradona10

• Gost
« Odgovori #1015 u: 29-01-2016, 22:13:36 »
Cija je kvalitetna informacija

Uvijek se kaze gledaj tko je rekao a ne sta je receno

Ako fca prica vec x vremena da kod gulije sve ide po planu da budu kasnili drugi modeli i varijante to ne znaci da gulija ima tehnicki problem

Ako znas gdje je parkirana sto nisi covjeka pitao sta se dogada zasto nije regana ili je mozda tip pametan ubo je launch edition ili sl i cuva je pa je bude puknuo u oglas i uzeo lovu samo takvu

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Nisi valjda mislio da ce FCA na sva zvona trubit da imaju tehnickih problema sa modelom koji treba pokrenuti ozivljavanje marke koja iz godine u godinu tone sve dublje?

Zbog posla koji radim imam pristup jednoj privatnoj garazi, nakon sto sam vidio parkiranu Giuliu prvo nisam mogao vjerovati sta vidim a kad sam ipak bio siguran da je to ipak nova Giulia, pitao sam ga kako je moguce da je taj auto kod njega u garazi kad ga se ne moze niti nauciti jer u nijednom Alfa salonu nemaju niti specifikacije, niti cjenik niti znaju kad ce Giulia doci u prodaju a dobio sam odgovor da on ima jako dugacku povijest kupovine Alfi i da je pocetkom 9 mjeseca prosle godine dobio pozivi i ponudu za exkluzivnu kupovinu Giulie, strogo ogranicena ponuda namijenjena samo probranim kupcima koji su posebno vezani za marku i da ce mu auto biti isporucen prije kraja godine.
Auto je isporucen u dogovorenom roku, ali uz napomenu da ga nije moguce registrirati jer imaju tehnickih problema i da se intezivno radi na otklanjnju tih problema tako da auto ustvari jos uvijek nema homologaciju i nigdje ga nije moguce registrirati osim kao testno vozlo.
U tom razgovoru sam "citajuci između redova" naslutio u cemu je problem i pitao ga ali mi je covjek rekao da mi ne moze dati odgovor i zamolio me da ni u kom slucaju nikome ne pricam vise od ovoga, a također da nikome niti ne spominjem gdje sam dobio te informacije, samo mi je rekao da, koliko on zna, sve Giulie ponuđene i prodane kao njegova su isporucene kupcima u dogovorenom roku.

Posto se radi o poslu od kojeg ja zivim, lokacija te garaze spada u poslovnu tajnu mog sefa a ja niti u kom slucaju necu otkrivati poslovne tajne firme za koju radim jer time riskiram posao od kojeg zivim.

Posto je sjediste Alfe za Njemacku (i auto-salon) u Frankfurtu i doslovno 5 minuta od mog stana, ponovo sam bio u salonu i ovaj put dobio odgovor da Giulia dolazi tek na ljeto, da oni jos uvijek nemaju nikakve sluzbene informacije a da za svaki auto dobiju specifikacije i cjenik 6-8 tjedana prije dolaska auta u salon.

Eto, to je sve sto znam, zao mi je ako ti nije dovoljno, ali to je istina, a vec sam dao link na clanak u kojem se spominju tehnicki problemi, tako da mozemo slobodno zakljuciti da je to nazalost ipak tocna informacija.

Online danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #1016 u: 29-01-2016, 22:16:38 »
Nisi valjda mislio da ce FCA na sva zvona trubit da imaju tehnickih problema sa modelom koji treba pokrenuti ozivljavanje marke koja iz godine u godinu tone sve dublje?

Zbog posla koji radim imam pristup jednoj privatnoj garazi, nakon sto sam vidio parkiranu Giuliu prvo nisam mogao vjerovati sta vidim a kad sam ipak bio siguran da je to ipak nova Giulia, pitao sam ga kako je moguce da je taj auto kod njega u garazi kad ga se ne moze niti nauciti jer u nijednom Alfa salonu nemaju niti specifikacije, niti cjenik niti znaju kad ce Giulia doci u prodaju a dobio sam odgovor da on ima jako dugacku povijest kupovine Alfi i da je pocetkom 9 mjeseca prosle godine dobio pozivi i ponudu za exkluzivnu kupovinu Giulie, strogo ogranicena ponuda namijenjena samo probranim kupcima koji su posebno vezani za marku i da ce mu auto biti isporucen prije kraja godine.
Auto je isporucen u dogovorenom roku, ali uz napomenu da ga nije moguce registrirati jer imaju tehnickih problema i da se intezivno radi na otklanjnju tih problema tako da auto ustvari jos uvijek nema homologaciju i nigdje ga nije moguce registrirati osim kao testno vozlo.
U tom razgovoru sam "citajuci između redova" naslutio u cemu je problem i pitao ga ali mi je covjek rekao da mi ne moze dati odgovor i zamolio me da ni u kom slucaju nikome ne pricam vise od ovoga, a također da nikome niti ne spominjem gdje sam dobio te informacije, samo mi je rekao da, koliko on zna, sve Giulie ponuđene i prodane kao njegova su isporucene kupcima u dogovorenom roku.

Posto se radi o poslu od kojeg ja zivim, lokacija te garaze spada u poslovnu tajnu mog sefa a ja niti u kom slucaju necu otkrivati poslovne tajne firme za koju radim jer time riskiram posao od kojeg zivim.

Posto je sjediste Alfe za Njemacku (i auto-salon) u Frankfurtu i doslovno 5 minuta od mog stana, ponovo sam bio u salonu i ovaj put dobio odgovor da Giulia dolazi tek na ljeto, da oni jos uvijek nemaju nikakve sluzbene informacije a da za svaki auto dobiju specifikacije i cjenik 6-8 tjedana prije dolaska auta u salon.

Eto, to je sve sto znam, zao mi je ako ti nije dovoljno, ali to je istina, a vec sam dao link na clanak u kojem se spominju tehnicki problemi, tako da mozemo slobodno zakljuciti da je to nazalost ipak tocna informacija.
Mozda jednostavno auto nije homologiran papirologija zna biti problem svugdje

Mozda imaju kvake sa patentnim pravima tko zna

Da sa autom nesto ne stima ne bi stajao kod njega nego kod njih vjeruj kad kompanija i posumlja u defekt seriju sve se vraca kuci

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline kremenko

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo svih 1425 dana pod opsadom
« Odgovori #1017 u: 29-01-2016, 22:51:31 »
Hajmo reci da je prica o tehnickim problemima tacna.
Znaci neko kao kupac auta od 90-100k € (toliko otprilike u DE kosta Giulia QV Launch Edition) si dobio neispravan auto i drzis ga u garazi,a ne vracas ga nazad da se to popravi. Mislim  :roll:
Ako ima nekih tehnickih problema,najskloniji sam misljenju da novi 2.2 JTD ne mogu dotjerati u nove norme i testne cikluse koji ce vaziti od iduce godine bez AdBlue i SCR i da sada to testiraju.
« Zadnja izmjena: 29-01-2016, 22:54:08 od kremenko »
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata,
Al'  ja sam prvo rek'o Alfa, pa sam poslije rek'o tata.

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
« Odgovori #1018 u: 29-01-2016, 22:52:09 »

Al ga kenjaš, to je strašno  :D

Znači ovako, čovjek istresao 100 kila eura i dobio auto još u 9.mjesecu? I onda se taj auto ne može registrirati već ga mora držati u garaži dok se ne riješe "tehnički problemi"?  :fp
 - e da, ali on može taj auto registrirati kao testno vozilo?
I kao vrh, ti čitaš između redaka i znaš u čemu je problem?  :care

E i ovo mi je vrh:
Citat:
dobio pozivi i ponudu za exkluzivnu kupovinu Giulie, strogo ogranicena ponuda namijenjena samo probranim kupcima koji su posebno vezani za marku
:smijeh :smijeh :smijeh

Taj posao kojim se baviš, pretpostavljam pišeš(loše) priče za djecu?
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

barba Oro

• Gost
« Odgovori #1019 u: 29-01-2016, 23:00:34 »
A moj maradona ova ti je jaka!  :lol
Moga bi ti malo na lađenje  :)