neznam dal su bile naknadno obradjivane ali iskreno sumnjam, sve su radjene kod nas i svaka je na kraju prolupala
Ne vjerujem ni ja. Kolko znam to radi samo fsb ak se ne varam, plati to,pa brusenje, balansiranje, pa lezajeve (pitaj boga na kolko je izbruseno i koja velicina je stavljena), pa plati ruke...dodje to hohoho, i pitaj boga jel su svi u nizu napravili posal kak je trebalo

Ima tu puno "sta ako nije", a siguran sam da nesto nije napravljeno kak spada jer nemre to tek tako vrisnut.
Pred par godina sam dal dva cilindra na obradu na isti novi klip, i kad su poslali nazad cilindre, isao mjeriti komparatorima provrte, cilindri nisu bili identicni hebo ga ja, bilo je i do dve stote razlike
Iz svojih nekih iskustava, ja ak to ne bi sve sam radio, danas se ne bi ni upustao u takvo nesto. Hebes i frendove i mehanicare i tokare, jer ak ne znas sam provjerit jel nesto napravljeno kak treba, tko ti garantira da netko nije ili sfusario,ili iz neznanja zahebo, ili sta ja znam, na kraju krajeva, ti silki placas, ne oni, al to je samo moje misljenje

Nije tu samo radilica, treba viditi i sta je s glavama, pumpom itd., lako ti se cifra popne na ohoho, i ak je netko u nizu zahebo, nece to dugo, vidis da ni drugima nije niti kratko trajalo

Poslusaj razum ovog puta, nemoj glavom kroz zid

Racunaj da 16v na 6500 razvija gotovo 40% vise snage neg 8V na istim girima, a radilice su iste, pa ti vidi u kakvom stanju more bit rabljena, i ak nije dobro posal napravljen kolko ce to trajat. Ak vec mislis to dat napravit, radje kupi novu radilicu, jest koja kuna vise, al si miran, a mora bit na lageru nesto po IT da ga hebes.