0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
super, ali ne radi se razrada kako si napisao do ZG-a do 3000 rpm
Da,Nego odmah u crveno dok je jos hladna i tako drzi par minuta Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam ozbiljan a vi se šalite
Na proljece ih fotkamo zajedno bice topppppp
Igore koji je tvoj savjet?Mislia san do Zagreba i nazad, djir vamo, djir tamo(cca 1000 km)...onda ide nazad na dizalicu i unutra novo ulje 10w60 i filter
motor se razrađuje 60 - 80 km, cca 1 - 2 sata vožnje ako ne ideš na dynosve drugo je bajka i ne valja
Zato sam slušao tunere (nisam se pravio pametan) sa kojima sam u jako dobrim odnosima, kako oni razrađuju high performance motore i u skladu sa time sam razradio svoj motor.Zašto ti mene želiš ograničavati?
Ja sam se nakon generalne vozio normalno, samo nisam prelazio 4000 rpma i nakon 1000 km sam promijenio ulje. Rekli su mi da ga vozim u razlicitim rezimima
Za sad je sve perfektno. Sto sutra donosi nitko nezna...
Ipak je to FIAT
Navedeno stoji i u mojim ocima je to prednost
svaka cast svakome i svak nek skropi svojim redom i neprska po mom. ako mu je majstor reka da tu veze konja ima ga tu vezati a ako mu vi strucici dajete garanciju i sl.... na motoru nije nista bruseno i tome sl ulje se minja na tisucu km iz preventive i da se uklone mikronske cestice šporkice i iskontrolira ima li kakvih tragova nebuloza
Ma pero ja mu to razradim taman dok ti središ kvačilo Dam i garanciju