Dugo nisam ništa pisao, nije se ni imalo ništa za pisati. Auto ide super, nema greške, odvrtio sam preko 242 000km, uglavnom ga žena vozi.
Išli smo na more, sve po staroj, s tankom odvrtio nakraju nešto iznad 1000km. Zimi to bude oko 750 - 800km kratke relacije.
Napomenuo sam da su se pojavile pikice po pragovima nakon što je već rađeno po njima prošle godine. Išao sam na jeftiniju opciju k čovjeku koji je trebao biti provjeren, manje/više uzeo mi lovu, ništa nije napravio, samo malo "zamaskirao".
Drugi put sam pametniji, pa nisam htio uopće krpati lim, razmišljati, pa sam nabavio nove vanjske i unutarnje pragove.
Unutarnji pragovi nisu trebali jer je sve zdravo, samo vanjski dio. Uz to, komplet ispod svakog kotača se radi i komplet od ispod.
Kada to riješim, vrijeme je za mali servis plus reparacija gornjih vilica sa strongflex selenima i mislim da ću novu donju plastiku/zaštitu motora staviti.
Samo dobra napomena, provjerite si kod zadnjih kotača, onaj čep na pragovima, ako ima hrđe, barem malo, odmah rez i dolje, nikakvo krpanje izvana ne pomaže.