Nakon sređivanja još nekih stvari u vezi susreta evo i mene - da se još jednom zahvalim svima koji su došli na Alfafest Brkini 2015 - pitala me Neda (Marinerova žena) nekoliko puta šta su to Brkini: to je onaj "brdoviti" dio zapadno od Bistrice gdje smo odvozili prvi dio trase, do prve pauze u Hrušici.
Očekivali smo više ljudi i auta nego prošle godine, ali ipak ne skoro duplo više (83 auta, 150 ljudi) pa smo radi toga (iako smo detaljno pripremili plan za kompletnu vožnju i zabavu) usput malo improvizirali; unatoč dogovarnaju već mijesec dana prije susreta, iznenadilo nas i pratnja policije koja nam je na kritičnim mjestima omogućila lakši i brzi prolazak kolone (iako smo baš radi slaganja kolone stajali malo duže), pa smo radi toga napravili kikseve i propuste na nekim drugim, neplaniranim mjestima (razdvajanje kolone u Materiji i odlazak dosta auta u krivom smjeru - skoro do Trsta...)
Izvinjavam se svima koji su radi toga napravili koji kilometar više, ali na greškama se ući pa će valjda slijedeći put biti bolje...
Iako smo pratili broj prijava na forumuma i fejsu, pa kako je broj tih prijava bio iz dana u dan veći, dodatno smo narućivali šalice za suvenir, ali kako su mi djevojke koje su radile na prijavama rekle, moguće je da neki nisu dobili šalice. Ako je netko takav ovdje na forumu, neka mi se javi; narućit ćemo još nekoliko komada pa ćemo se dogovoriti za dostavu.
Nisam bio cijelo vrijeme prisutan na rućku pa neznam točno kako je išlo - mislim da je bilo malo tjesno jer su se u restoranu neplanirano zadržavali i neki drugi gosti, iako je sve bilo rezervirano za nas (javili smo broj ljudi koji dolazi odbah nakon kretanja iz Bistrice). Izvinjavam se svima koji su čekali malo duže da su dobili stol...
Kao i na svim ostalim susretima, dosta je ljudi slikalo; mi smo imali i profesionalnog fotografa (vidjeli ste ga sigurno na nekim mjestima uz cestu). Njegove slike su još u obradi, obečao mi je DVD do kraja tjetna, pa ću ih staviti na FB
Slika ima već jako puno na FB - neke od nih možete vidjeti na ovom linku:
https://www.facebook.com/events/558389544263987/