Pozdrav ljudi, imam Alfu 156 2.4 jtd it 2001 godine. Imam par pitanja, više su vezana za izgled, pa me zanima je li moguće i na kaji način napraviti sljedeće.
1. To je model prije redizajna, zanima me je li moguće staviti središnju konzolu od redizajna i to onu s dvozonskom klimom. Pri tome moram li mijenjati cijelu armaturu ili samo središnji dio između prednjih siceva i komande od ventilacije i klime. Auto ima ručnu klimu, ako bi stavio dvozonsku, moram li promijeniti i kompresor klime, kiler i kaj još ili je dovoljno promijeniti samo te komande na armaturi.
2. Nemam putno računalo, ako bi ga htio ugraditi kakva je procedura, dakle, isto kao pitanje 1., moram li mijenjati cijelu armaturu ili samo gornji dio stavim onaj s displejem umjesto postojeće ventilacije i još, koliko sam upoznat, taj putni komp daje raznorazne informacije tipa tlak u gumama, trenutnu potrošnju, temperaturu itd, znači li to da moram stavljat razne senzore ili oni postoje?
3. Na volanu nemam komande za radio,tempomat... Ako stavim takav volan, kaj sve trebam mijenjati dodatno da bi to funkcioniralo?
Budući da nemam iskustva s takvim stvarima, a pogotovo s alfama, novo sam nabavio auto, molio bi da mi netko stručniji objasni procedure za moja pitanja, kao i koliko je sve to kompleksno za napraviti.
Znam da sam recimo na BMW-u kockici ugrađivao električne podizače za stakla i sve je bilo plug and play jer je imao pripremu za to.
Zahvaljujem se na odgovorima.