0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dok porušim zadnju klupu 2 metarna knauf ploča stane bez problema i zatvorim haubu....
i moj iznutra izgleda ko nov,ima 290tkm ,isto je 2.0 sa 136 lijenih kobila i direktnim plinom..opreme ima kolko očeš,ali.....
citam i ne verjem kaj citam na kaj su mi alfisti spali, a danas sam za promjenu smio sjesti u 4C ( bil sam u Zenevi ). neznas koja je ljepsa ili ova kaj poljek stoji ili alfa. :
S takvom alfom imaš takvih kulko očeš Daj nekši foto od 4c
I bude kaj uskoro : :
prevedi na medjimurski da te ja i xarix razmemo. od kak si otisel "gori" ja te sve menje i menje razmem kaj oces reci. : kaj se tice pijace ja dolazim 17.04 doma tak da vam stojim na raspolaganju, ve ili budem kaj pil ili plativ u svakom slucaju dolazim.
Tu ste jaki :hehe:
Bum ja pil :hehe:
kak zgledi samo ja pisem na ovomu forumu pa kaj delate, si ste se nekam razbezali kak zgledi
Kak stojite 18.-19. 04. posle 16:00 : :
Ha, čuj, vedoo, znaš kak ti je v "raju na zemlji", moraš ga mom razgledavati čim je lepše vreme ( na Međimurje mislim ) Ja sam trenutno vu maloj gužvi, pa stignem tu i tam neš pročitati "usput na poslu"... ima kaj novoga pri tebi??? Nekša nova makinja??
blago vam v rajeku a ja vu peklu kak zgledi makinju bus videl dojde mi tek za 1 - 2 meseci. dokoturas se mortik tam 18 ili 19 na brusnicu, mrzli nas zove da mu spodobu ne pozabimo :hehe: :hehe:
kakvoga ftiča si si to kupil vedoo?koje godište,koji motorček?
No, viš, vedoo, ve mrzli zmisli najbolše blesavi den da niti trova ne raste I još k tomu, dan posle dneva dok trova ne raste Ja bum to moral malo preskočiti, al si drmnite jednu zdenu brusnicu i za me... (vu to vreme bum rom radno tipkavajući pregledaval kaj vam spodobe tandrkaju po mobitelcima na forumu)
znači nedeljno-jutarnja-kafica pre mrzlome
Ali bez velike buke i dernjave dok se kava ne skuha
Mrzli za vikend ima i v subotu i v nedelo i nebre nikam z hiže, tak da mi ostaja jedino pondelek ili tork za A pošto Vedo ide za čokoland 21. ne ostaja nam drugi izbor. Jedino ak v nedelo vjutro dojdete k meni ka mi skuhate jedno fino kavicu i juhicu ka dojdem malo k sebi
Ja sam v pondelek posle podne fraj, vjutro imam nekaj za obavit po Čakovcu i od nekih 11-12 sam slobodan