0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
I vidimo s danas il ne?! ja sam za, pa makar nas malo došlo,....
Bitno je krenut i ne odustati, s vremenom će sve to doć na svoje i svi čemo bit super ekipa.Za godinu-dvije ćemo bit glavni likovi na susretima i pričati novim snagamo kako je to sve počinjalo :hehe:
:hehe: :hehe: :hehe: ovo je vec treci put kaj pocinjemo ispocetka,ne :
Je a izgleda da ja neću doći jer moram u bolnicu. Upravo mi je javila mama da je baku odvela hitna, izgleda zbog moždanog udara. Sad jurim tamo, tak da još ništ neznam ali još ću javiti ak budem došao ili ne
Dogovoren je novi termin za 2 tjedna u nedjelju na novoj lokaciji a to je???
Eto sakupilo se 5 alfica
ETO, dogodilo se. TO je bio dan aktiviranja alfista sjeverne Hrvatske. Bravo! Bude li sve ok, mozda uspijem navrnuti kroz 2 tjedna, s malim pojacanjem u vidu frenda Alfiste s 156-com Go, go, go!!
Eto sakupilo se 5 alfica Iako je bilo i prošlih godina pokušaja aktiviranja alfista sjeverne hrvatske, nekak sam sad puno optimističniji da će ovo postat tradicija kao i na drugim lokalnim susretima Dogovoren je novi termin za 2 tjedna u nedjelju na novoj lokaciji.
bas sam se pital de si ti covjece nema te kaj kise v susnoj godini dakle za dva tjedna si na meetu :rolll:ko ti je frend sa 156-icom :
Drago mi je da se krenunlo
Hm, s alfom nebrem jer nije doma(mehaničar) i nije registrirana a s Fiatom mi se neide, al ak budem doma doletim bar da vas vidim. Jučer sam bil na svirki pa nisam mogao