0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Znam kak ti je , ak ne bu mogla prigovarat za forum počela bu za nekaj drugo : : :Što se mene tiče možete birati datume 25.08. (subota) ili 26.08. (nedjelja).
Jel može tjedan dana kasnije? :
E Ekipa a di bi to bilo u Zelini?
Nalazimo ti se kod Trgonoma kod ex-bazena i onda autima u Orešje donje na lokaciju
tu se odemo prvo okupat..najbolje je skakanje u bazen.. ..kad se tak osvježimo onda odemo naložit vatricu za roštilj.. :hehe: no evo..sam se bum.. (zafrkavam se )
Pitaj ga samo jel oće da se nađemo ko semafora. :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
O pa ako ce biti 25.8 onda dolazimo ja i tata
Znači mogla bi bit ista ekipa ko na zadnjem susretu
Bit će, bit će, 25-og.Još malo razmišljam o meniju.Možda da napravim dinstana jetrica na luku i sir s vrhnjem (češnjak opcionalno obvezan :grinning-smiley-044: ) i to sve grickamo dok se krčka dobar pravi domaći vinski gulaš :Il kotlovina od divljači recimo? Il piceka ili patku ispod peke : Imam dvije pa možemo oboje :grinning-smiley-044:U jbt kak sam se sj.... Sad idem napast frižider
Bi, zapravo nadam se da i hoće + neki Alfisti extra, ali i - (minus) neki ne Alfisti - kreteni - koji su zadnji put sletili.Drugi dan sam riješio u rukavicama neke stvari tak da se ne bi ponovile neke neugodnosti :grinning-smiley-044:
: : : Koje neugodnosti ? Nama je bilo super ...
Riješili smo to poslije na civiliziran balkanski način :speer:
Kada : : Ja nisam bio ništa primjetio :rolll: :rolll: : :
ja ne volim kozji sir