Jbg,Davor..
ti si brz i prezestok

Bum ti platil pivu u Sesvetama drugi tjedan.. 
A šta ćeš kad sam takav po cijelom tijelu

A za pivu se javi za to sam uvijek spreman

U jbt, nisam ni vidio ovo. Valjda je spera citava.
Je ćitava ali nišgta drugo nije

...eto ga na...da si ugradio short shifter to se nebi dogodilo... 
...govorio sam ja oduvijek: jebeš ta pravocrtna utrkivanja... 
Opet ti sa tim short shiferom
Ma ići će skvencijala sada unutra ako se razljutim

Raspala bi se i na cesti,barem ja tako gledam ,jer mojoj nije nista bolje na cesti nego na stazi,jos je i gore za mjenjac kad naletim na novi asfalt 
Čudno je to bilo još mi nije sve jasno kao da nisam ja vozio

Takve trke su smrt za prijenos i mjenjać jer te ponese adrenalin i onda startas krivo i to trga.speru treba pricekat da ukopća i onda pun gas i nema straha,tj manje su šanse loma a to na takvoj trci tesko izvedes jer puno izgubis vremena ako pazis na to!

Ma tko o tome svemu razmišlja kada si na startu toliko te tepe adrenalin da me je netko pitao kako se zovem da se nebi sjetio

Ali obzirom da si jedan od rijetkih, ako ne i jedini koji je branio boje Alfa Romea i kluba ja ti čestitam kao da si i završio utrku.
Respect Majstore!
(Image removed from quote.)
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Hvala na podršći

a što se tiće Alfi bilo ih po meni pre malo ali ja jedini koji sam iz kluba koji se natjecao.
P.S. Super slika

Mozda da kluba,
Ali na utrci je bila nasa alfa GT JTD sa 250+ ks, neka 156 V6, 156 2.4 150 cipana kod Tonija i 147 JTD iz srbije
Nego kaj je sa GT šta je buraz od Tome potrgao po meni je kod njega diferencijal zveknu.
Ajmo iz početka u subotu sam bio od tri sata popodne na SR i bilo je zanimljivo od auta do super ekipe sa kojim se znam hrpu godina koji su me uvukli u cijeli taj svijet auto moto kemija i prerada

Ispunio mi se jedna želja i hvala ekipi iz Auto Evolutiona i vlasniku Lamba da prdnem u sic od ovakve ljepotice

Veliko Hvala na pomoći oko brzog dolaska sa Šlepom po mene na SR mom cimeru iz Splita Mariju Bariću

Danas je Maki raskopao getribu i vijesti su tako tako otišla je druga brzina tj sasula se i napravila podosta štete na ostatku getribe.
Špera je ok nije joj ništa.

Rupe od šrapnela koji su prošetali kroz zvono kao da ga nema

E sada u potražnji sam za getribon od 3.2 V6 (ako netko zna nekoga da ima i da oće prodati neka slobodno javi) motora bilo kojeg auta paše 147,156,GT, 166, GTV
Ako ne nađem kroz par dana onda idemo na slaganje od 3.0 ili 2.5.