Pozdrav, je li netko vidio šta o ovoj: http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gt-1.9-jtd-m-jet-oglas-19263948
Išao sam danas naći se s tom Alfom :-)
Ovako, čovjek (Senad) kaže da ima auto kuću na Viškovu i prodaje aute. Auto je uzeo za dug od nekog dečka s Rukavca i ima punomoć na njegovo ime. To je što se tiče toga dijela. Auto je regisdtriran do 10.11.2016.
Auto je iznutra ok, volan i ručica mjenjača su adekvatni godinama, ali ništa previše. 2 ključa, jedan daljinski, drugi obični, kožni sicevi u redu, nisu istrošeni, prekidači podizača prozora cijeli, klimavi, ali cijeli,servisna knjižica postoji ali prazna. Osim datuma kupnje nema ništa u njoj. Auto je iz Italije. Nisam provjeravao kada je uvezen i tako to.
Izvana je auto također ok, ima ogrebotina, udaraca malih i takve sitnice, vrata vozača imaju 10 cm ogrebotinu koja se malo više vidi, ali ništa strašno. Retrovizor vozača je požmaren, farba je dosta oštećenja na njemu.
Na spojevima blatobrana i pragova izbila ruzina, s obje strane. Ruzina i na rubnicima blatobrana. Nije neka velika trulež, ali tko zna što se ispod toga krije.
Diskovi nisu toliko pojedeni, izgledaju OK. Kočiona klješta su crvena, farbana su sprejem tako da i na diskovima ima crvene boje.
Felge su malo pogrebane, ali ništa strašno šro se nebi događalo i inače. S time da su 19". Prednje gume kaže da su stare 2 mjeseca, (mislim 234*40*19), a zadnje su stare ali cijele, (Mislim da su malo uže 224*40*19). Nisam gledao datum proizvodnje, a proizvođača se ne sjećam.
Nudi felge originalne 17" ali samo sa 2 (ne baš dobre) gume umjesto ovih.
Na mašini se ne vidi ništa, oprano je sve, fale plastični poklopci na akumulatoru, nemam pojma da li su i kada rađeni servisi jer nema papirnatih podataka. Na pregled kod mehaničara u servisu pristaje, ali rađe bi da ga mehaničar pogleda na cesti jer će servis nabrojati baš sve kvarove na autu. Ali nije problem, ipak bi otišao.
Auto pali kako treba, nisam primjetio da dimi, ne čuje se ništa dok je kretao, nisam radio probnu vožnju jer nije imalo smisla, iznad mog limita je s cijenom (zbog guma i ruzine) ...
Eto, ako je nekom pomoglo super. Svaka informacija je dobrodošla...
Spreman je spustiti cijenu još 200€ i to je to.