Znam ja taj osiječaj kada sa kramom oderseš auto od 50 tisuća eura to boli jako. 
Ljepe se na moju 1.6 ko muhe na govno taj teleći pogled kada ga ostaviš u prašini je ne procjenjiv.
Nego Sale kada ćemo stat da vidvim dal te mogu naprat sa svojom 1.6 makinom 
Sve znas, a za stajanje - pa mozemo uvijek, jer znam da ce ti to pomoc u brzoj realizaciji turbo price

Neces ti imati uskoro sa kime se ni utrkivati, pocet ce te izbjegavati ovi sa M, GTI, AMG slovima 
Pa vec se i ja pocinjem brinut za to, morat cu nekom pustit malo, ono iskljucit diznu, saltat na 3000 i tak to

Ma Sale legenda! Trubu tiskaš od sreće, pusti ti priče 
Otkad smo se prvi put sreli, izašao si mi u susret, a poznavali se doslovno 5 minuta. Samo u svemu tome pazi na sebe, ostalo sve je adrenalin i uživancija. 
Uvijek mi je drago pomoc i uputit kad za to imam vremena, iako u zadnje vrijeme kronicno malo...
Ne brojim, ali do sada sam besplatno savijetom pomogao barem 100ak projekata razlicite prirode i marke, bmw, wv, fiat, reno... i drago mi je kad pomognem dobrim i postenim deckima, isto kak mi je drago kad smjestim supke di im je mjesto

Istina. Sale je u prvom redu ljudina i pozitivac 
A ovo sve rejsanje i to... Ako ga veseli... 
Hahahhaaa

Od tebe uskoro ocekujem poziv po pitanju testarosse, I barem 3 pive, jer sam te zvao kad si potomka dobio, pa se nisi javio...
Ne se srditi samo kazem, auto ti je pun snage i sve super al daleko je to da možeš reč za jedan M5 ili golf R da su krame jednostavno je smiješno ... Opet uspoređuješ punto težine šoping kolica sa 200 i kusur konja plus Nitro sa autom od tone i 900 kg (M5) i onda kažeš da je smeće.... Na tvojoj strani je kilaža i snaga a kamoli plus nitro ... Ne omalovažavam ničiji trud u slaganju i auto ti je bomba samo budi realan malo...
Tamo se utrkuje, time se usporedjuje samo tko je ispred ili iza, mani se ostalih gluposti, a evo obecajem da cu sljedeceg klijenta samo za tebe pitat jel trebam odstekat diznu da ima vise izgleda

I da, aute koje vozim, a jedan prelazi vrijednost M5 i 7R kad se zbroje isto nazivam smecem, jer sam se toliko toga navozio, naklao, nagledao kvarova i problema - da ja to mogu rec, jer mi vise ni jedan auto ne predstavlja tak neko zadovoljstvo, eventualno par njih plemenitog korijena,...