osijek odrađen, auto došao na kotačima i otišao tak, iako mi se zgadilo sve, kad smo ga slozili nismo uopce nis testirali i malo popravili mapu i ostavili ga da ceka subotu i kretanje (jer je tak isao da me bilo strah da nis ne pukne, a neda mi se vise to sarafat), onda je u subotu poceo cukat jer je zadnjih mj i pol rastavljen cekao na kisi pa je voda usla svugdje, pa i u konektor ispod ecu-a motora, to ocistio i mislio rijeseno, auto je oduzimao gas u potpunosti dok ga ne pustis i stisnes ponovo, i to nije vise radio, do osjeka i u svim utrkama na kraju 4. brzine, jednom i zadnjih 100 m, izlazna je bila 129... uzas, ugl ide abnormalno, probio bi u 12 debelo da je radilo, ali nije... mater

... najbolje vrijeme s takvim gasenjem je bilo 13.3 (btw to je ja mislim jedini auto u klasi 13 koji je ikako tehnicki legalan tamo bio, i dosao na gumama koje se nisu mijenjale u full slick i slicno na kojima je i otisao), sve 4 utrke koje sam imao sam naprao do tog sranja pa su me stizali u zadnjim metrima, osim BMW 645i, njeg sam uzeo da je to sramota :hehe:
nis nije puklo pa je do doma bilo 200-230+, potrosnja nekih 8 litara

i mislim da odustajem od ovog oblika natjecanja, vrijeme ce pokazat...
I jos jednom VELIKO HVALA svima koji su pomogli, sudjelovali, bodrili i bili tu zadnjih godina, bez njih ovaj najbrzi ikad hrvatski FWD dizel nebi bio realiziran, pogotovo alfa166tuner/tempradrifter/killercivic aka Toni