normalno da su se digli na zadnje noge svi, ovaj s octaviom je slago da smo bili isti stalno, a ovaj s polom pak me napro, a dok sam tam bio reko je 3 duzine ispred pred svima...
onda sam popizdio i otiso do alfa166tunera da digne jos 5% mapu (samo radi dodatnog sramocenja) i reko vracam se u subotu da im osvjezim pamcenje... pola nije ni bilo, a octavia je bila, covjek digo mapu kolko auto moze izdrzat odma sutradan jer nije mogo podnest sto ga je punto maznuo, naravno ni u subotu nije htio iz nule jer: on nema blokadu, on ima serijsko kvacilo i njemu ce auto preslajdrat - LOOOOL... koda ja vozim savrseno ispravan, al u to necu ni ulazit... odemo mi si stat, opet ne zeli s 0 nego s 50, a ja namjestio da mi turbo lovi sa 60, reko ajmo sa 60, neee, nee to mi je visoko, al ja reko meni je 50 nisko, biraj oces 0 il 60, neee neee, bla bla bla, reko ja idemo s kolko hoces, krenuli s 50 jer tak jedino znaju krenut valjda i maznuo ga do 180 kad je turbo proletio kroz auspuh...
auto dimio po par traka, crijevo puklo, usisni vetilator se slomio s osovine itd itd, unutar 24 h je slozen bivsi turbo koji puuno bolje pase, ovi garetti su smece...
ugl prica ide uz naravno sveopce pljuvanje svih sa bille i njihovih podanika da to uopce nije dobivena utrka jer je ovo puklo, da punto nije brzi, hic veliki tuner koji auto u karijeri nije slozio da radi, je cak izjavio da je snimka opticka varka i da mu uopce ne odlazim i slicna sranja...
dobio sam hrpu dyno testova, jedan mi je reko da je izjavio pred svima da imam 230 ks samo da bi bio sretan - LOL, drugi strucnjak tvrdi da turbo uopce nemre preko 220 ks, drugi pak tvrdi 160 ks, ugl svasta, al mi nitko moment nije izracuno, i da - bojimo se otic na dyno test, pogotovo onaj u autotimu koji laze 20-30 ks na 300 di oni svi mjere

ugl auto je odradio za sta je slozen, a to je da skine sve tdi-e s kojima je stao ( u koje je ulupano i po 10+ tisuca eura, narucivani bosh motrosport dijelovi, sve trkace, protiv punta od 80ks sa serijskim motorom slozenim sa dijelovima sa "smetlista" i za neku sicu, naravno da su svi dijelovi sa cestovnih auta), ostalo je njih jos par koji ce takodjer bit odradeni al s malim turbom, al ovaj put s 0, i od sad pa nadalje mislim da ce im sudbina po tom ishodu ostat ista, iako sam im obojci u petak rekao da nema smisla da si stajemo milion puta, da se moraju jos dooosta ubrzat, a sad od koliko konja u puntu su spusili - to je samo njihov problem...
i kako je to izgledalo:
https://www.youtube.com/watch?v=T8QHvUsBDC4za vikend zminj, a onda jos mozda jedan posjet billi ili tisina do slj godine