0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nova JTD prinovau kadru je skoro 600 ks i 1000+ Nm(Image removed from quote.)alfa166tuner ex:159 2.4 210 ks, egr off, dpf off, swirl off, dyno remap 260 ks, 520 Nm, eibach opruge, bose, koza, xenon, tempomat, ....
Lijepo lijepo a sto Toni sad uzima nesto JTDm ergele ili odlazi klasu vise
A cuj pravilo je da najkasnije s 6 godina staza na forumu mora kupit benveja ili ga se banira sa alfista
dije tebi bemvejac
Osla je po nabavnoj
Jučer sam se vozio u Puntu, hvala Sale Dojmovi: Kako ide to se riječima ne može opisati Kad vidiš brojke o snazi, to na papiru ne možeš predočiti, kad vidiš filmić na YouTube-u isto nemaš pravi dojam, ali kada uživo doživiš ono zakucavanje u sic u svim brzinama onda ostaneš bez teksta. I grip je odličan, mislio sam da je 4x4.
Daj se prijavi ko vozac ubera, mislim da bi to bila ludnica ko u onon filmu Taxi
Sale jeli ovo neka konkurencija
Ma nije bas, frendovi slazu, toni cipaBmw 3.0 GT2260v na 1.9 8v, al mogo bi vozit nekih 14 nisko mozda
to je isto naš ajmo reć naš auto, al je 8v motor tako da nema takve potencijale ko 16v, ali ako stavi nitro mogo bi dobro ić, inače taj je u orginalu 1.9d vulgaris
Nije valjda da ovo pokrece edc15c7,a koji su injektori 119 ili neki drugi,pumpa CR,ja mislim da je isto ovo malo prevelika turbina za 8 ventilca i trebat ce dosta goriva osim ako nije ubacen kompjuter sa instalacijom edc16c8.