0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Oko paljenja što sam imao problem su bili upravo swirlovi krivci izgleda. Ito ona 2 zatvorena što su ostala. Jer sad,dva okreta i upali a prije je morala okretat 5-6 puta da bi jedva upalila na kraju. I što se snage tiče,prošli tjedan sam imao auto od 100-120 ks a sad je to onih 150,kak bi i trebalo biti. Kud nisam prije to napravio...,
Vratila se alfa sa servisa. Swirlovi su prošlost,usisna očišćena,1000kn sam tanji ali bar znam da ništa neće uletit u motor. Življe poteže,ne dimi više ni ono malo što je dimila i lakše pali. Sve u svemu,ja prezadovoljan. Sam nek tak ostane....
Viđena jučer oko 6 sati crvena strijela ispred restorana parkana stražnjim dijelom na cestu. Uglancana, baš lijepo izgleda. Samo nedostaju TI felge .
neznam, ja nisam skuzio da ista losije vuce, osim sot auto strasno mirnije radi da je bilo za nepovjerovat. Iako mislim daj e to zbog egra.
Toliko o prici da bez swirla ide losije Drago mi je da si to rjesio prije nego si imao problem kao mnogi koji nece slusatiPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Trebao si stati na cugu... Bit će i felge,sam nek ona služi kak treba. Mogao sam ugrabit prošli mjesec replike,one slične GTA- 18" 500eura sa gumama u velikoj kladuši ali radije sam utrošio pare u ovo i sad na zamajac i set kvačila gonim. Ima dana,riješit će se i felge i boja i TI pragovi ako za njih budem zagrijan...
Jbg budem jednom stao.Ma naravno da je bitnija mehanika nego izgled. I ovako je prekrasna.Nego dali ces se poigrati mapom sada kad si ekologiju rijesio. Nisam mislio sad ubijat auto ali onaj minimum od 10 posto.
Istina. I meni. Sam mi je krivo što ih nema u 18" ili 19". Tad bi auto još malo punije izgledao. Ovak,17" je nakak na sredini....
Optimum i sa cijenom ok.Nesta tipa telefonki 16 na 156
Guma koja ide na tu 17'' skoro jednako kosta ko i ova na 19''
To su 17? ja sam do ovog trenutka bio uvjeren da je to 18...
Ma na slikama je tako. Uživo je drukčije...
znam, znam, ali kada ih uživo vidim isto dobijem osjećaj da su veće
jel to zeljava?
ja sam ih pikirao za zimski set vizualno izgledaju ok ali uzivo se varka primjeti ipak je 17 cola na 159 premala