0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Eto riješio. Prvi put je sve trajalo 3 sata. Danas sam skinuo branik i farove,sve zamjenio što je trebalo i vratio natrag za sat i 15 min. Svaki put sve brže :hehe: Postajem kao sa 156-icom,diploma mi ne gine...
Uh braćo moja što je ružna bez branika i svjetala......(Image removed from quote.)Možda bi se dala zamjenit za neš ovakvo... stigla mrga u dvorište večeras.... Baš ga ima(Image removed from quote.)
Da,ali pickup 2.5 v6 dizlo manualac 126 kw. Meni strava auto,ali smeta me što kao i kod limuzina sve puno elektronike. Ali sve u svemu dobra....pogotovo za naše ceste. Njen ovjes ih puno lakše trpi od alfinog... :hehe:
a zasto si farove skidao :
E ovak,na jesen će se malo radit na alfi pa sam u fazi skupljanja nekih sitnica za nju. Imam pitanje u vezi montaže ako tko zna i ako je to tko vidio na kojoj alfi,dali se to ušerafljuje ili šta. Moram si stavit nešto na branik jer svako malo negdje zapnem za rizol i oštetim boju.Riječ je o ovom:http://www.ebay.com/itm/EZ-LIP-Spoiler-Spoilerlippe-Frontspoiler-ALFA-ROMEO-155-156-157-159-TUNING-NEU-/321446529639?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4ad7b4ca67Vidio sam i one verzije splittera što se stavljaju ali neželim nikakav grill izmeđubranika i splittera već čist ovak da bude što manje uočljivo ali funkcionalno.
Na gewinde i max visinu
Imam i prednje i zadnje senzore ali nemogu očitati rizole. Neda mi se stalno u rikverc parkirat,negdje čak ni nemogu zbog gužvi. A i ti rubnjaci... Razumijem da budu visoki uz cestu ali na parkingu... :
ja nisam još strugnuo na 19-20 na 18 jednom lagano na 17 strugnem jer jednostavno je niži auto
Jesi probao 16? :hehe:
Ne stane ;-) brembo 330
Onda koristi 17 i muku muči s nama ostalima. Bdw-Alfa prošla tehnički bez pol frke. Bojao sam se radi guma da će bit problema zbog dimenzije i gornje vilice ali ništa,gume još idu a vilica nema lufta toliko da se rukom osjeti-samo u vožnji na rupama većim.... kad tak završava tehnički.
18 minimum a skompletirati ću sve 19