Evo moja je kod mene vec 2 godine i 7 mjeseci.
2011godina,kupio sam ju sa 77 tisuca i sad je na 107 tisuca.
Nikakvih problema osim sto je odma nakon kupnje nesto kvrcnulo u unutarnjoj kvaki za otvaranje vrata al radi normalno osim sto je malo slabiji otpor. Al kvake su im ionak zakurac al eto mene jos služe dokle ce,nezna se!
U principu o tom multiairu nema neke fame. Mogu crknit i nemoraju.
Jakooo je bitno da ulje mjenjas svakih 10 tisuca jer ga ide samo 3.5 litre a motor je relativno nasviran i jos ako si malo šarf vozac to nek ti bude pravilo.
Obavezno si promijeni multiair filter kosta ti oko 350 kuna,on dodatno filtrira ulje koje ide u MA sklop njega bi bilo dobro promijenit svakih 30-40 tisuca km iako sam na netu vidio da ga znaju i samo ocistit brake cleanerom ako je u dobrom stanju,al ja bi ga radje zamijenio.
I svjecice redovito mjenjaj malo imaju kratki interval 20 tisuca al jbg tak je to kod malih TB,nakon 2013 su interval digli na 30 tisuca.
Ja sam imo problem da je poceo sjeckat u voznji ponekad,a posebno u dynamic modu kad bi naglo poklopio gas. Vec sam bio siguran da je MA prdnul i spremal se kupit novi na svu srecu problem je bio u starim svjecicama. Predugo sam ih drzao tj majstor ih nije promijenio jer su mu bile kao dobre al ubiti nemas kaj misliti 20-25 eventualno 30 tisuca i mjenjaj. Moje su bile oko 40 tisuca i eto prakiticki su "radile" al nisi ga smio naglo pričepit

Inace auto u globalu je ok,malo skripav u unutrasnjosti al nista pretjerano.
Inace kad sam ja trazio giuliettu naisao sam na primjerak od 280 tisuca u varazdinu i na mobile de je bilo uredno primjeraka sa 200 tisuca km. Tak da uz redovno odrzavanje nebi trebo imat problema.
Jbg MA ak crkne zamjenit ces kosta po zadnjem kolko znam oko 9200 kn mada vele da su nakon 2012 cak vec i iz druge polovine 2011 popravili stvar nabolje.
Eto moja je 2011 i radi zasada odlicno da ju ne ureknem sad