0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Malo fali da... Za tu znam. Nego, gledao sam po njuškalu oglase, ekipa aute dovozi izvana. Nazvao sam jednog gospodina i kaže da to nije problem. Pitam se dali je to pravi put?
Hvala na odgovorima. Možda zvuči naivno ali postoji li u takvoj kombinaciji scenarij da sam pronađem auto vani (npr. autoscout) a dotični gospodin / tvrtka napravi uvoz i sredi sve potrebno?
Nije naivno. Samo kao primjer: Iz okolice Bohna prijevoz zbirni (ne mozes ici sa slepom)ispod 500 eur ili pojedinacni 850, provizija posredniku 300 eur, ali u tome je pronalazenje auta, pregovori sa spustanjem cijene, osigura da nemas problema sa uvozom i da je procjena na carini realna. Ne bavim se time, ali sam upravo u takvoj proceduri.
I predpostavljam da djeluje kao ekipa koju ja poznam ako si ih poslao po ovo oni to budu kupili ako ima propusta i problema za to su kao skinuli cjenu i ti sretan ili ti dovezu drugo slicno unutar budgetaPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Ne razumin ove švapske baze, auto napucan opremom a zadnja stakla na ručno podizanje . . Nikad to neću razumit.
Jesi nasa ista zanimljivo?Sta se cudis za svabske kombinacije opreme. Kod njih se nadoplacuje sve osim volana
Sta te briga al ces ti otvarat te prozore
Bok svima,zanima me misljene koji je po vama benzinski motor best buy. Gledao sam po netu i Alfa je ugodno iznenadila sa linijom motora (i benzin i dizel). Potrosnja izgleda ok i sad sam u dilemi jer ne znam koji je motor "provjeren" na cesti a proslo je dovoljno vremena mislim. Ovaj 1.4 od 120 KS najvise srecem po oglasima.
Kakve tbi fantazije 120ks sa plinom ti je dobitna kombinacija, ugradiš neki "bolji" plinski sustav, ne one najjeftinije LPG tech i sličneRadi super s plinom, potrošnja ovisno kako se voziš, 7-10 litara, kod mene taj motor troši prosječno 8-9 litara plina, većinom gradska vožnja
Jel taj od 120 KS može krenut
Pozdrav, nemam nikakva iskustva oko alfe pa molim za pomoc. Nudi mi se giulietta 2.0 sa 215tkm, 2011g. Zanima me na sto najvise paziti kod kupnje obzirom da se radi o malo vecoj kilometrazi. Te ima li kakvih uobicajenih problema sa tim motorom?
Motor je 125kw