20-06-2026, 19:22:24

Autor Tema: Pišanja pasa po autu  (Posjeta: 4926 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Wassup

• Gost
  • Trade Count: (0)
Pišanja pasa po autu
« u: 13-11-2013, 09:20:20 »
Imate li neki savjet kako se riješiti paščadi koja piša po autu? Nisam baš našao nešto puno o ovoj temi po internetu. Živim u maloj stambenoj zgradi i imam privatno parkirno mjesto. Najbolje što sam pronašao jest da operem auto, parkirno mjesto i onda asfalt zalijem s octom. Miris octene kiseline bi treba držati paščad podalje od auta.

Offline Mandala

• Pripravnik
  • **
  • Spol: Muški
    • Kaštela/Dubrovnik
Odg: Pišanja pasa po autu
« Odgovori #1 u: 13-11-2013, 11:08:12 »

da nismo sve asfaltirali paščad bi piškila po livadi a od po deca ti nece prag istrunit ni kolo otpast  :kokice:
Namaži

Wassup

• Gost
« Odgovori #2 u: 13-11-2013, 11:21:02 »
da nismo sve asfaltirali paščad bi piškila po livadi a od po deca ti nece prag istrunit ni kolo otpast  :kokice:

Svejedno, ne želim nikakvu paščad vidjet u blizini mog auta.

Offline Smmania

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
    • Baška,otok Krk- Viškovo
« Odgovori #3 u: 13-11-2013, 13:00:19 »
Lako za pasa nego macke su sranje...  Njih treba terminirat :violent-smiley-039:

Curly

• Gost
« Odgovori #4 u: 13-11-2013, 13:15:01 »
nisu životinje krive.... :ne2:

Offline Mandala

• Pripravnik
  • **
    • Kaštela/Dubrovnik
« Odgovori #5 u: 13-11-2013, 14:54:27 »
nisu životinje krive.... :ne2:

potpisujem,ljudi su najveca paščad,evo sad se idem popišat sam sebi na felgu da sperem ruzinu sa diskova
Namaži

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #6 u: 13-11-2013, 14:59:30 »

Neće otpast, ali se neće moći skinuti kad to bude htio   :o000:
Zapeče unutrašnji dio felge na glavčinu tj disk, tj  dodirni sloj aluminija na čelik.
A i vijci zahrđaju totalno..

Curly

• Gost
« Odgovori #7 u: 13-11-2013, 15:08:01 »

potpisujem,ljudi su najveca paščad,evo sad se idem popišat sam sebi na felgu da sperem ruzinu sa diskova
:funny:

fychozagorec

• Gost
« Odgovori #8 u: 13-11-2013, 15:14:01 »
Ak imaš za breru, onda imaš i za garažu.. bar limenu...

Online danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #9 u: 13-11-2013, 23:27:36 »
čovjek ne bi vjerovao kako može pišaća od psa sjeb.... željezo sa vremenom, znači meni je ograda totalno propala jer je max maximalno obožavao zapišati taj dio,

rješio sam to na način da sam nabavio kuju, ona piški na travu  :craz

da živim u zgradi i da je susjedov pas ja bi susjeda zamolio da to ne radi  :da:
Nije bolest sve što boli

Offline M.G.III

• Pripravnik
  • **
  • alfa 156 1.8
    • Pula
« Odgovori #10 u: 13-11-2013, 23:28:15 »
Moram stati u obranu Wassup-a jer sam svjedok bezobraznosti ljudi koji imaju pse, pas nije nista kriv medjutim nemoze mi nitko reci da je u redu da vlasnik kad odvede psa u setnju i drzi ga na uzici nonsalantno pusti da pas oznacava felge i gume tudjih vozila!!!
Moze ga povuci i reci ne to raditi da je imalo normalan i osjetljiv prema tudjim stvarima, sigurno mu u stanu ne dopusta da pisa na svakom kutu sobe,hodnika itd...

Fiuman

• Gost
« Odgovori #11 u: 13-11-2013, 23:34:22 »
priča o vlasnicima je neš sasvim drugo i tu se potpuno slažem međutim i da se izrodi neko riješenje za parking pred kučom di je auto parkiran kako riješiti ostala mjesta di se parkira  :?:

Offline modri

• Starosjedioc
  • 159 SW 1.9 16v,147 1.9 16v, 1000 TCR replica
    • Pula/Medulin
« Odgovori #12 u: 14-11-2013, 00:21:43 »
poznato je da psi pišanjem obilježavaju teren i ako ste primjetili češče pišaju po gumama auta nego igdje drugdje....za to postoji jednostavno objašnjenje....prije pišanja svaki (muški) pas će pronjuškati "teren" i prema visini mlaza prethodnika će prosuditi koliki je ovaj bio, zato i dižu nogu što više u zrak da bi zapišali na što većoj visini....mali pas će rijetko pišati poslije velikoga jer za da ne može nadmašiti večeg...to je jednostavno dokazivanje i zakon jačeg/večeg...e sad gume i felge ih yebu jer se rotiraju pa ne mogu skužiti koliki je bio ovaj prije njih pa zapišavaju sve od reda...

jedino rješenje je prati auto svaki dan  :smijeh

Wassup

• Gost
« Odgovori #13 u: 14-11-2013, 08:57:30 »
Probao sam najprije s octom, pa ću pratit stanje. Ako ne upali i sve na brzinu ishlapi, potražit ću taj spej. Koliko sam uspio primjetit, radi se o samo jednom psu. Očito neko šeta psa među autima od svih zelenih površina kojih ima na svakom čošku.

A što se tiče bisernih odgovora da sam debil i da bih trebao imati makar za metalnu garažu, daj ljudi sjašite i šutite ako nemate ništa pametnije za reći.

Fiuman

• Gost
« Odgovori #14 u: 14-11-2013, 09:00:00 »
čuj stavio si pitanje na internet prostor i tu češ dobit i dobrih i loših a i debilnih komentara tako da se s tim pomiri kao i s činjenicom da če ti pas opet zapišat felge :hap: te nemoj priječ na vrijeđanje jer ti neče dobro završit

Wassup

• Gost
« Odgovori #15 u: 14-11-2013, 09:10:26 »
čuj stavio si pitanje na internet prostor i tu češ dobit i dobrih i loših a i debilnih komentara tako da se s tim pomiri kao i s činjenicom da če ti pas opet zapišat felge :hap: te nemoj priječ na vrijeđanje jer ti neče dobro završit

Neću prijeći na vrijeđanje, ne brini. Tražim rješenje i siguran sam da postoji. Recimo, za sve koji imaju vlastita dvorišta/vrtove, njemački vrtlar Dieter Stegmaier uzgojio je smrdljivu biljku nazvanu "p-off" (otpišaj) koja svojim mirisom tjera mačke i pse da ne obavljaju nuždu u vrtu u kojem je biljka posađena. P-off je hibrid jedne australske biljke i brazilske koprive, a dok čovjeku miriši po rakiji, psima i mačkama smrdi toliko da se ne mogu približiti biljci ni na metar što ju čini braniteljem vrtova. Sjeme je komercijalno dostupno.

Stoga, sigurno postaji cijeli pregršt razumnih rješenja, ma koliko neko smatra da je pitanje debilno.

Fiuman

• Gost
« Odgovori #16 u: 14-11-2013, 09:12:22 »
ma svega danas ima i nadan se da češ nač riješenje za svoje probleme samo da nebi izgubio poslije više vremena na vrtlarstvo nego na pranje Alfe  :craz

Offline maxo

• Sa stažom
  • AR 159 SW 1.9JTDm 16V Toyota rav4.3 D-4D
    • Plitvice

Offline Mandala

• Pripravnik
  • **
    • Kaštela/Dubrovnik
« Odgovori #18 u: 14-11-2013, 10:53:25 »
nikako mi nije namjera bilo koga vrijeđati I poštujem to što kolegu živcira pasja pišina na njegovom ljubimcu ali///

samo mužjaci to rade/ne istacu se na gumu-auto nego samo "pišnu" teren jer je tu nekakav mužjak također pišnuo,vlasnika psa zamoli da vodi racuna o tvojim gumama.

Tema mene bode jer ja bih se htio zaštititi od golubovog/galebarskog izmeta recimo,od smole sa drveca,od posipanja soli po prometnicama(proguglaj koliko zemalja u EU tu metodu koristi osim HR) pa eto nikako ne mogu osim da potaracam sve živuce na planeti osim samoga sebe,kutevi na raznim pozicijama ne da smrde nego zaudaraju od ljudske pišine koju uredno obavljaju vracajuci se sa nocnog zuluma istresajuci litre hmelja,cvrčci mi pjevaju u 3 ujutro jer neznaju vise kad je dan a kad noc od puste rasvjete itd.

Molim vas pomozite jel razmišljam o tome dal da postavim onu mašin geveru rotirajucu iz terminatora na sensor pa da sve šta uđe u krug oko siluete auta pokida na pola
« Zadnja izmjena: 14-11-2013, 11:06:04 od Mandala »
Namaži

Wassup

• Gost
« Odgovori #19 u: 14-11-2013, 11:51:17 »

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #20 u: 14-11-2013, 13:14:43 »
 :off   počišćen.   

alfaromeosign

• Gost
« Odgovori #21 u: 20-12-2013, 17:16:36 »
Imate li neki savjet kako se riješiti paščadi koja piša po autu? Nisam baš našao nešto puno o ovoj temi po internetu. Živim u maloj stambenoj zgradi i imam privatno parkirno mjesto. Najbolje što sam pronašao jest da operem auto, parkirno mjesto i onda asfalt zalijem s octom. Miris octene kiseline bi treba držati paščad podalje od auta.

Nije problem u psima nego u vlasnicima pasa.