10-06-2026, 11:49:57

Autor Tema: Repariranje zamašnjaka - Prevara  (Posjeta: 24488 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
    • ŠIBENIK
Repariranje zamašnjaka - Prevara
« u: 05-11-2013, 13:30:29 »
Evo ovim putem da podjelim vlastito iskustvo pri pokušaju reparacije DMF-a i lamele za AR159 2.4 JTDM.
Nakon kontaktiranja g. Renato Tomljenović čiji broj je naveden na isnternet stranici www.lamela-kvacila.com
dogvorena je reparacija DMF-a i lamele uz usmenu granciju. G. Renato je tražio za reparaciju 1600,00kn na što sam pristao uz očekivanje računa za izvršenu uslugu jer se na stranici navodi tvrtka ARES LAMELE d.o.o.

G. Renato je "reparirano" poslao i natrag i zahtjevao plaćanje pouzeću. Po preuzimanju paketa nije primjećeno ništa sumnjivo, DMF i lamela je dana majstoru na ugradnju, no po ugradnji je primjećeno da reparacija nije napravljena kako treba, auto je tresao uz buku iz mjenjača. DMF i lamela su skinuti i ugrađen je novi LUK set.
Nazvao sam g. Renata i tražio povrat novca, račun, reklamaciju izvršene reparature no isti je izbjegavao preuzeti nazad paket, više puta obećavao vratiti novac no od povrata ništa.

kako se ispostavilo da tvrtka ARES LAMELE d.o.o. nije registrirana niti da postoji Renato Tomljenović s adresom u SVETOJ NEDELJI isti je prijavljen poreznoj upravi.

« Zadnja izmjena: 14-11-2013, 23:11:34 od Niko »

Offline Josip 156

• Član Alfa Kluba 9
  • Trade Count: (+3)
  • Sa stažom
  • *
  • Alfa 156 ferrari rosso
    • Sveta Nedelja
Odg: Repariranje zamašnjaka - Prevara
« Odgovori #1 u: 05-11-2013, 13:36:40 »
Hvala na upozorenju!!
˝Bez Srca Bili Bi Samo Strojevi˝
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=62080.60

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #2 u: 05-11-2013, 13:54:13 »
 :ok:
.... sempre gilles ....

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
« Odgovori #3 u: 05-11-2013, 14:09:13 »
Tako treba  :ok:
I muskarci placu, ali i žene prde

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #4 u: 05-11-2013, 14:09:23 »
...ne kužim takve poduzetnike... :rolll:

...a baš sam mislio tamo raditi sve oko pojačavanja kvačila...Europa je ipak Europa...

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline Sale

• Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • Punto JTD 330, Civic, A6 3.0TDI
    • Zagreb
    • FB: Auto Evolution
« Odgovori #5 u: 05-11-2013, 17:54:20 »
nemam pojma na kakve si ti probleme naisao, ali covjek je u potpunosti fer i korektan, samnom je odradio desetak sinter/kelvar lamela, obicnih i pojacavanih zamasnjaka i sve sto mogu rec da je lik genije, bez ikakve primjedbe na kvalitetu i stucnost... moj auto drzi vec 25 000 km snage koja je 150% veca od serijske i klanja kakvog si vi u najgorim nocnim morama nemrete zamislit!

covjek je slagao DSG lamele za dimitrijevicevog golfa od 800 ks za brdo, ovaj isto super zadovoljan.

frendu je vratio novce za zamasnjak koji je on napravio i radio je uredno, al frendu je nesto bilo sjebano s getribom, kasnije je to ovaj otkrio kad je stavio drugi orginal zamasnjak i ista sr su se dogadala....

jel bila rijec o sinter lameli i pojacanom zamasnjaku ili kao u serijsko stanje?
« Zadnja izmjena: 05-11-2013, 17:57:53 od Sale »
13.09@402m - powered by Auto Evolution
www.facebook.com/autoevolutionhr

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #6 u: 05-11-2013, 18:31:43 »
nemam pojma na kakve si ti probleme naisao, ali covjek je u potpunosti fer i korektan, samnom je odradio desetak sinter/kelvar lamela, obicnih i pojacavanih zamasnjaka i sve sto mogu rec da je lik genije, bez ikakve primjedbe na kvalitetu i stucnost... moj auto drzi vec 25 000 km snage koja je 150% veca od serijske i klanja kakvog si vi u najgorim nocnim morama nemrete zamislit!

covjek je slagao DSG lamele za dimitrijevicevog golfa od 800 ks za brdo, ovaj isto super zadovoljan.

frendu je vratio novce za zamasnjak koji je on napravio i radio je uredno, al frendu je nesto bilo sjebano s getribom, kasnije je to ovaj otkrio kad je stavio drugi orginal zamasnjak i ista sr su se dogadala....

jel bila rijec o sinter lameli i pojacanom zamasnjaku ili kao u serijsko stanje?

Jel to sigurno isti lik  :?:
.... sempre gilles ....

Offline Sale

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #7 u: 05-11-2013, 19:08:52 »
Jel to sigurno isti lik  :?:

da, jedan jedini koji slaze lamele iz sv ned, covjek je stariji, ima 60ak godina, dozivio infarkt al jos uvijek ovo radi, znam da stalno ima problema sa srcem, pa i ak se ne javlja znam zasto je...

80-ih posjedovao tvornicu lamela i zamasnjaka, tj do rata...

Offline DDino156jtd

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
    • Kraljevica
« Odgovori #8 u: 05-11-2013, 19:18:05 »
Ja nemam iskustva s likom, ali imam 15ak preporuka za njega. I cak je dogovor bio da se slozi na mjesto sve, proba i onda plati ako drzi, ako ne radi ponovno...

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #9 u: 05-11-2013, 20:00:00 »
Ne znam ja govorite li o istom čovjeku ali ovaj Renato Tomljenović koji se krije iza internet stranice gore navedene je definitivno prevarant koji izbjegava vratiti novac već 2 mjeseca, zvao sam ga svakodnevno,  uvijek muljao da je u inozemstvu, jednom rekao da nema love za vratit da je potrošio, pa da će vratit lovu za par dana....ali već dva mjeseca ista priča.
Uostalom to što je meni složio je bio fuš zbog kojeg sam 2 puta imao trošak skidanja getribe a da ne govorim koliko me živaca koštalo.
Prevara i točka.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Offline Sale

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #10 u: 05-11-2013, 23:19:20 »
i opet pitam: dali si slagao trkacu lamelu i trkaci zamasnjak ili ti je samo reparirao u serijsko stanje?

lik je olicenje genijalnosti u poslu i postenja

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #11 u: 06-11-2013, 08:19:28 »
i opet pitam: dali si slagao trkacu lamelu i trkaci zamasnjak ili ti je samo reparirao u serijsko stanje?

lik je olicenje genijalnosti u poslu i postenja

Reparirao u serijsko stanje.

Offline Stiv

• Trade Count: (+20)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 Busso SW & 147 1.9jtdM
    • Samobor
« Odgovori #12 u: 06-11-2013, 09:07:44 »
Dal postoji kakva adresa od tog Tomljenovica??
Ja danas prolazim kroz Sv.Nedelju pa da potrazim osobno covjeka i kao informativno se raspitam o novoj lameli za moj auto :ok:
:mahm QVMember of  U B OQV

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #13 u: 06-11-2013, 12:17:52 »
Dal postoji kakva adresa od tog Tomljenovica??
Ja danas prolazim kroz Sv.Nedelju pa da potrazim osobno covjeka i kao informativno se raspitam o novoj lameli za moj auto :ok:

kad ideš u smjeru od zg sa desne strane ima neki servis pa kuća pa je uvučen kafić i bus stanica pa je kuća od cigle bez fasade katnica ima tablu prodaje se i broj telefona to je ta kuća, nema tu radione servisa hale i sl čovjek neke strojeve ima doma neke mu ljudi odrađuju iz usluge uglavnom radi i često nije tamo, ja sam mu se uvijek najavio i dogovorio termin  :ok:
Nije bolest sve što boli

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #14 u: 07-11-2013, 22:14:11 »
kad ideš u smjeru od zg sa desne strane ima neki servis pa kuća pa je uvučen kafić i bus stanica pa je kuća od cigle bez fasade katnica ima tablu prodaje se i broj telefona to je ta kuća, nema tu radione servisa hale i sl čovjek neke strojeve ima doma neke mu ljudi odrađuju iz usluge uglavnom radi i često nije tamo, ja sam mu se uvijek najavio i dogovorio termin  :ok:

Ovo zvuči kao legitimna firma....

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #15 u: 08-11-2013, 07:51:01 »
da čovjek je bolestan i u godinama iz toga razloga sve manje radi te stvari a radi odlično 

vjerovatno je sve već zatvorio jer mali obrtnici teško opstaju, nisam imao problema ni sa reklamacijom ni sa odrađenim, radio mi je nekoliko stvari, uvijek je bio korektan, i jeb. bi onome tko ga je prijavio ma.. jer je sad čovjek zbog toga ugasio kontakt broj i sada ga treba ići samo fizički naći, a boji se inspekcije, i sad ja zbog tog debila moram 120km napraviti da samo provjerim da li je nešto gotovo, stvarno je maher, svaka mu dala bubašvabe  :mad:
Nije bolest sve što boli

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #16 u: 08-11-2013, 07:54:26 »
BTW mom kolegi koji se bavi poljoprivrednom je odradio kvačilo sa dvomasenim za John Deere koji inače košta 38000kn set za daleko manje novce, ovaj se skoro upišao i usrao od sreće kada sam mu javio cifru, sa tim traktorom je odradio sve radove od 7 mjeseca naovamo i nema nikakvih problema, ako nešto nije bilo dobro odrađeno je razlog nepoznavanje vozila, alfe su mu bile špansko selo, još veće pojačane, ako nekome nije nešto odradio od prve skini i odnesi opet, to je jednostavno tako  :ok:
Nije bolest sve što boli

Offline Sale

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #17 u: 09-11-2013, 17:54:31 »
danas sam se cuo s njim, zbog ostavinske rasprave negdje u dalmaciji je dozivio svoj drugi infarkt, zavrsio u bolnici opet jedva prezivio, al evo pusten je iz bolnice, dolazi k sebi i pocinje s radovima sljedeci tjedan, tako da sam pitao i za dankov, isto ce ga rijesit... najbolji majstor u hr za lamele i zamasnjake ispak ostaje, a ljubomorna koknurencija nek place, samo sto cu mu sad objacnit da sve legalno otvori i ogradi se od takvih...

naravno da je upozoren na inspekciju i sve, tako da niko zaboravi na novce, al to si s prijavom i znao ;)

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #18 u: 09-11-2013, 18:04:46 »
danas sam se cuo s njim, zbog ostavinske rasprave negdje u dalmaciji je dozivio svoj drugi infarkt, zavrsio u bolnici opet jedva prezivio, al evo pusten je iz bolnice, dolazi k sebi i pocinje s radovima sljedeci tjedan, tako da sam pitao i za dankov, isto ce ga rijesit... najbolji majstor u hr za lamele i zamasnjake ispak ostaje, a ljubomorna koknurencija nek place, samo sto cu mu sad objacnit da sve legalno otvori i ogradi se od takvih...

naravno da je upozoren na inspekciju i sve, tako da niko zaboravi na novce, al to si s prijavom i znao ;)

ja sam kolegu iz firme zamolio da ode tamo pa mu je gospođa njegova rekla isto :da:

stvarno mi je žao čovjeka jer ne znam nikoga tko to može odraditi bilo gdje na tom nivou, i stvarno je bio korektan ma nek ga odradi kad može nigdje ne gori, ja sam se već usrao da ću morati drugo rješenje tražiti  :da:

sale, ako ćeš ići do njega da ga ja ne zivkam i gnjavim samo ga zamoli da mi se javi kada bude išao raditi da mu objasnim šta mi treba  :thanks
Nije bolest sve što boli

Offline mareo

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #19 u: 09-11-2013, 18:05:04 »
ako nekome nije nešto odradio od prve skini i odnesi opet, to je jednostavno tako  :ok:

...pa i nije baš jednostavno...skidanje getribe nije mačji kašalj, kao npr. skidanje kotača...

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #20 u: 09-11-2013, 18:06:42 »
...pa i nije baš jednostavno...skidanje getribe nije mačji kašalj, kao npr. skidanje kotača...

ako radiš custom stvari moraš biti spreman na to  :ok: da je to tvornička reparacija onda nema problema  :da:
Nije bolest sve što boli

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #21 u: 09-11-2013, 18:35:45 »

Želim čovjeku brz oporavak, no njegova starost i zdravstveno stanje ne opravdava činjenicu da je mene prevario!
Što se love tiče oprostio sam je od toga nakon mjesec dana uzaludnih poziva i zavlačenja...toliko o čovjeku koji je "oličenje poštenosti".

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #22 u: 09-11-2013, 18:39:33 »
ako radiš custom stvari moraš biti spreman na to  :ok: da je to tvornička reparacija onda nema problema  :da:

Ne pričaj gluposti, tema je prevara a ne potreban broj uzaludnih skidanja getribe da bi netko pogodio popraviti ono u čemu je najbolji u državi.
Činjenica je, niti je htio uzeti nazad zamašnjak da pokuša opet popraviti niti je htio novac vratiti! To se zove PREVARA!

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #23 u: 09-11-2013, 18:45:53 »
da čovjek je bolestan i u godinama iz toga razloga sve manje radi te stvari a radi odlično 

vjerovatno je sve već zatvorio jer mali obrtnici teško opstaju, nisam imao problema ni sa reklamacijom ni sa odrađenim, radio mi je nekoliko stvari, uvijek je bio korektan, i jeb. bi onome tko ga je prijavio ma.. jer je sad čovjek zbog toga ugasio kontakt broj i sada ga treba ići samo fizički naći, a boji se inspekcije, i sad ja zbog tog debila moram 120km napraviti da samo provjerim da li je nešto gotovo, stvarno je maher, svaka mu dala bubašvabe  :mad:

Molim te opreznije biraj riječi...

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #24 u: 09-11-2013, 18:46:17 »
pošto znam koliko košta DMF za 159 2,4 ne kužim zašto mu niste poslali da prilagodi :?:

zanima me da li ste tražili serijsko ili pojačano nešto kvačilo i DMF ?
Nije bolest sve što boli

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #25 u: 09-11-2013, 18:58:59 »
Ne pričaj gluposti, tema je prevara a ne potreban broj uzaludnih skidanja getribe da bi netko pogodio popraviti ono u čemu je najbolji u državi.
Činjenica je, niti je htio uzeti nazad zamašnjak da pokuša opet popraviti niti je htio novac vratiti! To se zove PREVARA!

ja sam nosio dva puta stvar na popravak i svaki put je odradio bez problema, ne kužim kako ste vi tako sa njim na krivu nogu stali, također odradio je meni barem 10 DMFa sa raznih auta i nikad nije bilo problema osim sa jednom lamelom

šta je lupalo dok ste to namontirali?
Molim te opreznije biraj riječi...

gle ako si frajer trebao si sjesti u auto i otići do njega i u živo se dogovoriti, čovjeka zove 50 ljudi dnevno pošto je stariji i zaboravan sve je moguće

samo da napomenem koliko ono košta set korpa lamela DMF za 2,4 cca 10000kn a ovo 1600kn pa da ste tri puta još stavljali gore i skidali bi bio u plusu  :ok:

ja iza svojih rječi stojim ako se nekome ne sviđaju njegov problem, ali po meni je debilno prijaviti nekoga koga nisi nikada vidio ni razgovarao sa njim osim preko telefona još pogotovo što je čovjek u godinama, ako te mama i tata nisu naučili da to nešto znači njihov problem, ali poznavajući nekoliko majstora koji su stariji svi imaju problema sa pamćenjem i zaboravljanjem ali nitko ne reagira na njih da ih prijavljuje, nego ih pokušava podsjetiti, iskreno čovjek je svaki puta kad sam došao me zaboravio ali kada smo popričali i kada sam mu objasnio sjetio se i očito je da čovjek ima problema sa tim, šta bi ga trebao prijaviti zbog toga  :wal: ja sam sretan da takav postoji jer majstora u HR je sve manje a sve više ljudi koji mjenjaju djelove koji dođu u kutiji  :ok:
Nije bolest sve što boli

Offline mareo

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #26 u: 09-11-2013, 19:05:37 »
...ok, čovjek je stariji i sve to, ali to nije opravdanje da se tako zavalja kupac...ako te zdravlje ne služi, odi u penziju i bok...u ovoj sam priči na Nikinoj strani, jer ga poznam godinama i sumnjam da je izmislio priču...

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #27 u: 09-11-2013, 19:21:08 »
ja sam nosio dva puta stvar na popravak i svaki put je odradio bez problema, ne kužim kako ste vi tako sa njim na krivu nogu stali, također odradio je meni barem 10 DMFa sa raznih auta i nikad nije bilo problema osim sa jednom lamelom

šta je lupalo dok ste to namontirali?
gle ako si frajer trebao si sjesti u auto i otići do njega i u živo se dogovoriti, čovjeka zove 50 ljudi dnevno pošto je stariji i zaboravan sve je moguće

samo da napomenem koliko ono košta set korpa lamela DMF za 2,4 cca 10000kn a ovo 1600kn pa da ste tri puta još stavljali gore i skidali bi bio u plusu  :ok:

ja iza svojih rječi stojim ako se nekome ne sviđaju njegov problem, ali po meni je debilno prijaviti nekoga koga nisi nikada vidio ni razgovarao sa njim osim preko telefona još pogotovo što je čovjek u godinama, ako te mama i tata nisu naučili da to nešto znači njihov problem, ali poznavajući nekoliko majstora koji su stariji svi imaju problema sa pamćenjem i zaboravljanjem ali nitko ne reagira na njih da ih prijavljuje, nego ih pokušava podsjetiti, iskreno čovjek je svaki puta kad sam došao me zaboravio ali kada smo popričali i kada sam mu objasnio sjetio se i očito je da čovjek ima problema sa tim, šta bi ga trebao prijaviti zbog toga  :wal: ja sam sretan da takav postoji jer majstora u HR je sve manje a sve više ljudi koji mjenjaju djelove koji dođu u kutiji  :ok:

Prva stvar, ja sam bio u Zagrebu i nosio mu nazad stvari, dogovorili smo se da ćemo se nači. Kad sam došao u Zagreb i zvao ga, nije se javljao na telefon a nakon što sam ga zvao s drugog broja javio se i smuljao da je u Sloveniji. Srećom nisam budala koja će samo zbog toga sjedati u auto i stvarat si trošak zbog tuđe gluposti. Djelove sam ostavio kumu da se nađe s Renatom i preda mu sve. I kuma je zavaljao tako da ga je dva puta ga je bezveze čekao bez obzira na dogovor.

Druga stvar, mama i tata su me naučili što znači biti pošten, tebi je taj pojam očito nepoznanica.

Treća i posljednja stvar vezana uz zaboravnost dotičnog, smatram da je 45 dana telefoniranja upečatilo obvezu i najsenilnijem dedi...iako je glupo da ja moram podsjećati ozbiljnog čovjeka što treba napraviti ako je pošten.

Zaključak: Nisam budala za koju me držiš, napisano nisam izmislio i bez obzira na vaša pozitivna iskustva s dotičnim, moja negativna su stvarna i istinita te sam ih iz istog razloga i iznio na ovom forumu.
Smatram neozbiljnim se da ja kao oštećena strana u ovoj priči pojedincima moram pravdati i objašnjavati što znači prevara.

Vi slobodno otvorite posebni temu s prigodnim nazivom "Renato Tomljenović - heroj i poštenjačina" pa ga tamo hvalite do mile volje. Ja sigurno neću upadati s glupim postovima i dovoditi u pitanje vaša iskustva i mišljenje.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #28 u: 09-11-2013, 20:07:54 »
Prva stvar, ja sam bio u Zagrebu i nosio mu nazad stvari, dogovorili smo se da ćemo se nači. Kad sam došao u Zagreb i zvao ga, nije se javljao na telefon a nakon što sam ga zvao s drugog broja javio se i smuljao da je u Sloveniji. Srećom nisam budala koja će samo zbog toga sjedati u auto i stvarat si trošak zbog tuđe gluposti. Djelove sam ostavio kumu da se nađe s Renatom i preda mu sve. I kuma je zavaljao tako da ga je dva puta ga je bezveze čekao bez obzira na dogovor.

Druga stvar, mama i tata su me naučili što znači biti pošten, tebi je taj pojam očito nepoznanica.

Treća i posljednja stvar vezana uz zaboravnost dotičnog, smatram da je 45 dana telefoniranja upečatilo obvezu i najsenilnijem dedi...iako je glupo da ja moram podsjećati ozbiljnog čovjeka što treba napraviti ako je pošten.

Zaključak: Nisam budala za koju me držiš, napisano nisam izmislio i bez obzira na vaša pozitivna iskustva s dotičnim, moja negativna su stvarna i istinita te sam ih iz istog razloga i iznio na ovom forumu.
Smatram neozbiljnim se da ja kao oštećena strana u ovoj priči pojedincima moram pravdati i objašnjavati što znači prevara.

Vi slobodno otvorite posebni temu s prigodnim nazivom "Renato Tomljenović - heroj i poštenjačina" pa ga tamo hvalite do mile volje. Ja sigurno neću upadati s glupim postovima i dovoditi u pitanje vaša iskustva i mišljenje.

iskreno nemam ja ništa od toga da njega tu netko cjeni ili ne baš me briga šta netko misli,

ja sam htio iznjeti svoju stranu priče koja ima drugačija iskustva, ako je tebe zavaljao mene nije, pošto mene nije ja ne mogu reći da je on prevarant a ne mogu reći da je super poštenjačina jer ja nisam njegov PR agent i živo me boli šta si netko misli, ja se držim svoje strane mišljenja jer takva su mi iskustva

moj kolega je našao sve od prve, njegova gospođa mu je prenjela istu stvar kao i meni,

inače ima tokara u SLO koji mu odrađuje jedan dio što mu ne može niti jedan tokar u HR, ako si ikada čekao kod tokara da ti nešto odradi sve ti je jasno, ako nisi onda nikada nećeš shavtiti da netko može zbog toga kasniti

nemam ja potrebe otvarati nikakve teme, samo nedam ne nekoga drvlje i kamenje samo zbog iskustva jedne osobe, na taj način bi možda i za tebe netko rekao da si prevarant kao i za mene, otkuda ti to znaš, vjerovatno negdje netko za tebe je rekao isto, vjerovatno i za mene, uvijek ima nezadovoljnih stranaka
Nije bolest sve što boli

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #29 u: 09-11-2013, 20:10:12 »
...ok, čovjek je stariji i sve to, ali to nije opravdanje da se tako zavalja kupac...ako te zdravlje ne služi, odi u penziju i bok...u ovoj sam priči na Nikinoj strani, jer ga poznam godinama i sumnjam da je izmislio priču...

gle netko to razumije netko ne, ja iskreno ne bih htio da ode u penziju dok mi ne odradi još neke stvari  :craz

ja ne tvrdim da je izmislio, ja samo kažem da na osnovu jedne situacije ne možeš čovjeka nazvati prevarantom  :ok:

jer na taj način isto može netko nastupiti prema tebi ako je nečim nezadovoljan  :ok:
Nije bolest sve što boli