ja sam nosio dva puta stvar na popravak i svaki put je odradio bez problema, ne kužim kako ste vi tako sa njim na krivu nogu stali, također odradio je meni barem 10 DMFa sa raznih auta i nikad nije bilo problema osim sa jednom lamelom
šta je lupalo dok ste to namontirali?
gle ako si frajer trebao si sjesti u auto i otići do njega i u živo se dogovoriti, čovjeka zove 50 ljudi dnevno pošto je stariji i zaboravan sve je moguće
samo da napomenem koliko ono košta set korpa lamela DMF za 2,4 cca 10000kn a ovo 1600kn pa da ste tri puta još stavljali gore i skidali bi bio u plusu 
ja iza svojih rječi stojim ako se nekome ne sviđaju njegov problem, ali po meni je debilno prijaviti nekoga koga nisi nikada vidio ni razgovarao sa njim osim preko telefona još pogotovo što je čovjek u godinama, ako te mama i tata nisu naučili da to nešto znači njihov problem, ali poznavajući nekoliko majstora koji su stariji svi imaju problema sa pamćenjem i zaboravljanjem ali nitko ne reagira na njih da ih prijavljuje, nego ih pokušava podsjetiti, iskreno čovjek je svaki puta kad sam došao me zaboravio ali kada smo popričali i kada sam mu objasnio sjetio se i očito je da čovjek ima problema sa tim, šta bi ga trebao prijaviti zbog toga
ja sam sretan da takav postoji jer majstora u HR je sve manje a sve više ljudi koji mjenjaju djelove koji dođu u kutiji 
Prva stvar, ja sam bio u Zagrebu i nosio mu nazad stvari, dogovorili smo se da ćemo se nači. Kad sam došao u Zagreb i zvao ga, nije se javljao na telefon a nakon što sam ga zvao s drugog broja javio se i smuljao da je u Sloveniji. Srećom nisam budala koja će samo zbog toga sjedati u auto i stvarat si trošak zbog tuđe gluposti. Djelove sam ostavio kumu da se nađe s Renatom i preda mu sve. I kuma je zavaljao tako da ga je dva puta ga je bezveze čekao bez obzira na dogovor.
Druga stvar, mama i tata su me naučili što znači biti pošten, tebi je taj pojam očito nepoznanica.
Treća i posljednja stvar vezana uz zaboravnost dotičnog, smatram da je 45 dana telefoniranja upečatilo obvezu i najsenilnijem dedi...iako je glupo da ja moram podsjećati ozbiljnog čovjeka što treba napraviti ako je pošten.
Zaključak: Nisam budala za koju me držiš, napisano nisam izmislio i bez obzira na vaša pozitivna iskustva s dotičnim, moja negativna su stvarna i istinita te sam ih iz istog razloga i iznio na ovom forumu.
Smatram neozbiljnim se da ja kao oštećena strana u ovoj priči pojedincima moram pravdati i objašnjavati što znači prevara.
Vi slobodno otvorite posebni temu s prigodnim nazivom "Renato Tomljenović - heroj i poštenjačina" pa ga tamo hvalite do mile volje. Ja sigurno neću upadati s glupim postovima i dovoditi u pitanje vaša iskustva i mišljenje.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk