0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hmmm.... Jel je na zadnjoj balansici jednostavnije zamjeniti selene nego na prednjoj?Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Budemo onda to provjerili. Sumljam i na one bocne sto su kod glavcine. To od kad sam spustio auto sve prolupalo, pogotovo zadnji kraj :hehe:Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
gliptone je za kožu najbolja stvar koja postoji..
Ovaj Gliptone je stvarno odlican. Je da ima posla ali kad se sve odradi rezultat je vrhunski. Mogu misliti koja bi bila razlika svijetlu kozu ocistiti i namazati sa njim(Image removed from quote.)
Ma kome cu je prodati, pa bolje kupe 159 u rasulu za ze pare nego moju :hehe: Dugo cemo se jos druziti a i zao mi ju je uopce prodati, najrade bi kupio jos jedan auto za potrebe prijevoza a u ovoj uzivao. Vidjeo sam Stila, svida mi se i boja i oprema
Nisam imao vise zivaca prosli mjesec, to cu ovaj rjesavati ali prevruce je za garazu. Budem odozada sve selene izmjenio ali ja sumljam da je stvar negdje gore na amortizeru jel cim smo njih stavili odma je prolupalo. Ima onakav tup-tup zvuk po rupama i cini mi se da odozgora dolazi....Nisam nosace jos stigao stavljati ali mora pasati bez problemaPoslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk