0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Promijenjeni diskovi i plocice te ofarbane celjusti.E sad da ne bude sve savrseno drapio je zadnji desni amortizer i zadnje balans stangice tako da je to sljedeca investicija....Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Danas se malo radilo. Napokon je dosao i zadnji lonac na izmjenu poslije neuspjelog REMUSa (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Lonac je protocni od Lastovcica samo sto je ugradivan u Auto Ivu u Bjelovaru. Tamo je i narucen i decki su za svaku pohvalu jedni od rijetkih majstora koji nisu nista sfusarili.Dojmovi na prvu su neocekivani. Tolika je mala razlika u zvuku da je skoro i neprimjetna a lonac je skroz otvoren : , ocekivao sam da ce bar na visim okretajima malo brundati ali nista. U voznji kao da malo bolje vuce, jel je to samo psihicki dozivljaj ili stvarno bolje vuce nemam pojma ali lijepo radi i lijepo ga je za vidjet I jos koja slika zmazane prasice :hehe:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
nije skroz otvoren..lastin lonac ima pregrade unutra...barem je frendov imao dok ga je otvorio ... pa ni kod mene se u biti ovaj remus ne čuje jako...u leru nešto malo brunda, jače se čuje tek na ful gasu... kad makneš katalizator onda se zvuk jako mijenja
Koliko je igra kod lastovcica? Imas samo zadnji lonac ili oni srednji?Pitam jer si isto gledam zadnji naruciti samo sa dvije rore ako stane na orig branik...Nije zmazana prasica...odlicna prasica...Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
kaj je tu zmazano??? to je jos dobro kakva je moja..al eto kad je vrijeme takvo da se ne isplati prati... inače, alfica je za svaku pohvalu!
Hvala. E onda se mi pp prije nego doma dojdem. Da I to sredim...Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ma pod otvoreni sam mislio da nije stavljao onaj prigusivac ili kak se to vec zove na izlaz iz linca sa kojim se moze regulirati zvuk. Znaci to je onda ok zvuk?Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Koji? Ovaj u bj? Cekam raspored da vidim kak radim. Ti?Sent from my GT-I9505 using Tapatalk