Ajde da mi tema ne bude samo što sam popravljao...nasao sam napokon siceve u boji i stanju kako sam trazio...jasno sa svim oblogama te onim velikim podnim tepihom (koji jos nije stavljen jer je bio mokar poslje pranja dok je drugarica bila na montazi i preuzimanju siceva)..
...slike nisu bas nesto ali ja sam jos na terenu tako da su te slike jedino sto sam i ja vidio..jos dakle ostaje postaviti ovaj unutrasnji veliki tepih, te pospajati grijanje siceva (jasno pretpostavljam da nema predinstalacije pa se sve mora provuci)..
Odmah smo na istom mjestu uzeli komplet onu zadnju rolu sa resetkama da mi prase od pesa ne slini po sicevima..Dakle kao sto sam rekao vise slika kroz 3 tjedna dok sam doma..
Trenutni su planovi do povratka jos:
- odluciti se između serijskih amortizera + eibach -30mm ili bilstein b14 (za kojeg se pomalo bojim da ce biti previse gubitaka na udonosti..za every day car)
- naci nekoga tko u blizini Virovitice moze malo popraviti felge ljetno seta te ih pobojati u bijelo
- isto tako blizu Virovitice naci nekoga tko radi folije pa i to rjesiti
- skuziti koje ledice za unutrasnju rasvjetu idu na alfu pa ih naruciti, te uz onu standard rasvjetu na krovu pokusati jos i sloziti nesto na podu auta (ako ima dobrovoljaca u blizini za ovo ili nesto od ovoga iznad naravno uz postenu naknadu moze amo ili pp)
Nekakav je plan to sve uraditi prije nego dojdem doma ako drugarica bude htjela surađivati

:love-smiley-013: Tako da dok doma dođem samo bude lickanje i drive

....napokon...bezveze u sibiru nema se prijevoznog sredstva
PS. za ovo gore sto sam pisao svake preporuke ako netko zna i vise nego dobrodosle