čuje se lupkanje kao kad recimo boxer prolupa,isti zvuk,preko 1200-1300 zvuk nestaje,pojavljuje se kad upalim klimu ili kad skrečem(dok motam,kad smotam prestane) JTD 8v,ima netko neku ideju? razmišljam u smjeru remena ali neznam šta bi moglo pravit takav zvuk,nema smisla da su ikako drugačije kompresor i servo pumpa povezani,ili?
Kao što su kolege rekli vjerovatno remenica alternatora (proklizi pa uhvati, i odatle to trzanje/lupanje).
Ako dugo tako voziš zna strgati i španer remena alternatora, remenicu na radilici, remen...
A kada sve složiš provjeri napon na akumulatoru kad je alternator pod opterećenjem (uključena klima, svjetla, grijači) ne bi smio padati puno ispod 14V (u tom slučaju provjeri diode i regler).
Kaže majstor, samo teraj, nema opasnosti, to je kao , varijator, ruži i ide.
Još jesenas je to Loša utvrdio sa FES-om, zbog proklizavanja ima nešto niži napon punjenja, što je stanje lošije i napon je lošiji, pa kod puno uključenih potrošača zna početi trošiti akumulator.
Moguće je staviti i fiksnu remenicu, ali ... uvijek taj ali :rolll: kaže majstor da nije ta remenica takva bez veze.
I slažem se s njim ,sad stavim novu i slijedećih 150000 km mir.
Možeš voziti, ali vibracije motora iritiraju kad je alternator pod opterećenjem.
Da, čim sam vidio da napon pada pod opterećenjem odmah sam ti rekao, ili klizi remenica, ili je loš diodni most na alternatoru.
ja mogu ipak ''malo'' više od 10% :hehe: ali moram vidjet jel imaju tu remenicu tamo,pitao sam brata sad kaže na 1.9CDTI je skidao i za to su imali poseban alat(vjerovatno to sa njuskala),e sad neznam jel isto kao na JTD,iako je to isti motor vjerovatno agregati nisu isti
Trebaš ovakav alat:
http://www.njuskalo.hr/rucni-alati/sealey-specijalan-alat-skidanje-remenice-alternatora-oglas-3679485Odnosno dovoljan ti je natikač kao ovaj u donjem desnom kutu.