Drugari moji dobri.Tuznog srca Vas obavjestavam da sam juce imao saobracajnu nesrecu,u 6.10h.
Udario sam pjesaka u pitanju je gospodja '54 god iz Kraljeva.Krenula je da prelazi put na mjestu gdje nema pjesackog prelaza,gdje je puna linija ne gledajuci uopste u mom pravcu,nego u kontra smjer.Uglavnom nema prelome,glavom je udarila u soferku i od pada je povrijedila potiljak i ima hematom 15mm koji se prati.Cijeli dan sam po Barskoj hitnoj pomoci i bolnici,kasnije su je prebacili KBC u Podgorici.Cijeli dan sam bio sa njom tamo sa svojom porodicom dok je nismo smjestili na odjeljenje.Stanje joj je stabilno,prima terapiju i nadam se najboljem.
Ovo pisem ovdje,a mozda je trebalo napisati u nekom dijelu foruma da bude zakaceno da svi vide,jer smo svi vozaci,i uopste ucesnici u saobracaju.Otvorite ljudi 4-oro oci,pjesaci ne vode racuna uopste,a ni ne znaju koliko su ranjivi.Da ne pisem kakvih sve vozaca ima.Ja nisam vozio brzo,al sam bio preblizu da bih odragovao ili stao.Ukazao sam joj prvu pomoc,zaustavio krvarenje,pozvao Policiju u Hitnu pomoc.I nisam se pomjerao,ni ja,ni auto i ona dok nisu dosli organi da preuzmu nju i dok se nije izvrsio uvidjaj.
Konkretno momci koji su radili uvidjaj su mi doslovno rekli :"Samo da joj ne bude nista da zbog blesave zene nemas ti probleme."
Vratili mi dokumenta i kao vidimo se. :scratch:
Tako ljudi moji.pamet u glavu NE DAJ BOZE da se nekom isto dogodi,pamet u glavu,i gledajte,jer nazalost ima onih koji ne gledaju