0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
hahhahahahah.. Ma meni bar na slikama ne izgleda kao nesto u sta bi se mogao zaljubiti na prvi pogled... Dva puta farbane (crvena i crna boja) GTA felge a da se crvena boja ispod nije skinula ne daje bas neko povjerenje o bajnom odrzavanju... Ali ako te veseli... Nema se tu sta puno pricati...
Samo svi umorni Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Moji i nisu nest umorni, avi nahranjeni, jos samo novi ventilator da im istjeramo zagusljivost i ima da trce kao ludi
Al stoji ti vrijeme hehe, ja dolazim da ga rusim, bit cu gori od lutve hehe, za razliku od prosle godine dolazimo s novim kocnicama ovjesom i nenapuknutom gumom, i vodimo jos konjica za svaki slucaj ako zapne u vozacu konju
Ako se prije toga citavi auto ne raspadne
"Uze me levat za 4 sekunde... !" Znas da je poceo praviti 2256 Hibrid... u petak stavlja novo kvacilo... napravio je u drugoj voznji 1:36:1 ... Mogao bi napraviti svasta iduce godine...
Tko radi hybrid? Jel ja to moram mapu konačno raspustiti Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Lutvo cini mi se
Meni izgleda kao kanta za otpad prefarbana nekoliko puta. Nebi ja u to pare ulagao.
Jedino da nebi bila kao od kolege Jsimic sa njegovom GTA. Nevalja,nevalja pa na kraju dobar autić sam treba vratit sjaj i skinut prašinu i . A ove felge su baš čudne,možda je namjerno onak napravljeno da budu crvene sa crnim flekama ili obratno jer baš sa svih da se ljušti boja jednako. . A obzirom na prvu sliku di su ove crveno-krom kombinacija,biće čovjek voli dvobojne felge....
Vrag bi ga znao. Na slikama izgleda zaista otuzno.
Nisam isao, ali otici cu, da vidim, volio bih da je tuzno stanje
Mislis cim tuznije tim jeftinije i bolje i vise zanimacije za tebe :hehe:
Mislim da upravo tak razmišlja :hehe:A čuj,vidi se da je rađena a sad oko motora i to....tu slike ne pomažu... Inače,159 čiju temo trolamo sa 156 GTA ide ko sotona i neznam zašto uopće tražit još jednu sotonu...