0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ima li drugih snimaka?
Jbt koja je greska postati alfista, vec par mjeseci vidim nesto u oglasu i samo preskacem jer mi to netreba, al nikako da se proda, i mene sad kopka al ono strasno a prokletstvo nebi sluzilo nicemu sem zadovoljavanju mojih pozuda, nisam pametan
Da ti nisi političar u slobodno vrijeme?Sve si rekao a nista nisi rekao..
A jeb ga necu da otkrijem kakve musice letaju po glavi, znas da kupujem zeni auto, ali ova solucija ni u kom slucaju nema veze s tim, a sta cu onda njoj dat.Ma luda glava i tacka.
Mito tb155 da te može prestići kad joj ideš na živce Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Suti i gore je, u bih se vrti jedna GTA vec dugo vremena, upce me nije interesirala, ali vrag neda mira, sad me interesira, blago da kazem
:hehe: samo si potrazi i dodatni posao onda :hehe:
Crvena? http://www.olx.ba/artikal/11799110/alfa-156-gta-3-2v6-24v-184kv/Ajde ne budali... Sve je to super, ali nema puhalice..
Naumio je na zaluzanu biti brži od 1,9 a sa 2,4 to ne ide Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Imamo mi jos konja za utrku..
hahhahahahah.. Ma meni bar na slikama ne izgleda kao nesto u sta bi se mogao zaljubiti na prvi pogled... Dva puta farbane (crvena i crna boja) GTA felge a da se crvena boja ispod nije skinula ne daje bas neko povjerenje o bajnom odrzavanju... Ali ako te veseli... Nema se tu sta puno pricati...
Samo svi umorni Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Moji i nisu nest umorni, avi nahranjeni, jos samo novi ventilator da im istjeramo zagusljivost i ima da trce kao ludi
Al stoji ti vrijeme hehe, ja dolazim da ga rusim, bit cu gori od lutve hehe, za razliku od prosle godine dolazimo s novim kocnicama ovjesom i nenapuknutom gumom, i vodimo jos konjica za svaki slucaj ako zapne u vozacu konju
Ako se prije toga citavi auto ne raspadne
"Uze me levat za 4 sekunde... !" Znas da je poceo praviti 2256 Hibrid... u petak stavlja novo kvacilo... napravio je u drugoj voznji 1:36:1 ... Mogao bi napraviti svasta iduce godine...