pa malo custom prerada...
zadnje klupe neće biti,auto ću uglavnom vozit ja(192cm,100+ kg),pa sam htio da sjedim i vozim se udobno,zadnji sic ide van,a prednji idu neki sportski,postavljeni dosta nisko i nazad koliko treba...
-odrezani nosači zadnje klupe i bočni džepovi:

-skidanje središnje poprečne grede,izrada i postavljanje nove,znatno niže...

minić je zamišljen za vožnju samo po ljeti,uz more,za zabavu,eventualno za odlazak na neki skup,druženje ili turnejicu po obali,a preko zime će biti u garaži,eventualno za lijepog dana odlazak na kavu nedjeljom i blagdanom.stoga,nema potrebe za grijanjem!a uz to,jako mi ružno izgleda unutra cijeli taj sustav sa cijevima i preglomaznom jedinicom za grijanje...a kako težim za nekim minimalističkim retro ugođajem u unutrašnjosti,to sve ide van!
-zatvaranje ventilacijskih otvora

na početku svog postojanja je došao sa gumama veličine 10'',da bi se tijekom vremena to popelo na 12'' zbog ugradnje diskova...ja sam si zamislio 13'' sa sport pack proširenjima,pa je bilo potrebno proširiti blatobrane za cca 2.5 cm i ojačati ih da se ne uvijaju te izbušiti rupe za proširenja:

to su samo neke od promjena koje su se dogodile ili da kažem odstupanja od originala,bilo je i bit će ih još dosta,pogotovo onih sitnijih ali nije fora sve u startu otkrivati,ostavit ćemo nešto i za drugi put