evo još jedan od kojeg sam odustao...recimo...
priča ide ovako ukratko...šogor ante i ja već neko vrijeme skupljamo aute,uglavnom krame i krš,nek se nađe za bolja vremena.imali smo do nedavno i kafić u zajedničkom vlasništvu,a imamo i jednu veliku garažu di trpamo sve te aute i alate koje nabavimo.e,tako smo jednom prilikom i nabavili minića!radi se o mk3 modelu,1000 kubika,71. godište.kupili ga i uveli iz srbije pa je dobio ime srbo.evo slika kad je došao na pelješac:

ante je išao po njega u srbiju, usred zime,debelog minusa i valjda metar snijega,iz kikinde kroz srbiju i bosnu ga doveo doma!put je prešao bez problema,bilo je tu svega,paljenja bez čoka na -20,slabe mase na akumulatoru i slabih brisača ali je stigao sigurno doma!jedna s puta...

bio je apsolutna atrakcija sa probnim srpskim tablama di god se pojavio...

uglavnom,ante se malo u njemu vozao po ljeti,mislili se što bi s njim,kako ga urediti,u kojem stilu i kako to izvesti...na kraju je pala odluka da ga se krpi ako nešto na njemu crkne dok ne dođe vrijeme da ga se generalno obnovi za koju godinu...i tako smo se prema njemu i ponašali...bio je u solidnom stanju i mogao je,uz sitna održavanja izdržati još neko vrijeme eksploatacije uglavnom po lokalu u ljetnim mjesecima.

tako se registrirao,kupila se nova maska i branici da ga se malo ušminka izvana,a kako je počeo pišati cilindar od kočnica promijenili smo sve kočione cilindre,a i obnovili smo glavni kočioni i kumplung cilindar.ipak,mini je uglavnom stajao u garaži jer niti je bio prvi auto za vožnju niti se imalo puno vremena,a i bila je zima pa se nije ni u planu bilo s njim vozati.

zbog krize a i zasićenja je došlo do mimoilaženja sa mojim zanimanjem i interesom za kafić pa je u sklopu ''otpremnine'' u mom smjeru došao i srbo.imao sam lijepe planove za njega,urediti ga i vozati se dok drugi auti ne budu gotovi,ali kriza je i tu uzela danak pa sam ga bio primoran dati u prodaju i odustati od prvobitnih planova.trenutno je na njuškalu i bit će tamo dok se ili proda,ili dođu bolja vremena,štogod prije došlo!
Edit: Izbrisan link na njuškalo.
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=25161.msg1209814#msg1209814