0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
previše se družiš s bansijem : : :
1. zdravka2. AA-lfa razmišlja o dolasku3. Šui mora doć jer je propustio zadnjih xyz meetova4. Tomek5. GTA 147 mislio sam na meet, al HP je u VŽ-u.. huh..
je, i mene muči to isto :rolll: ))
Citat: AA-lfa - 27-08-2007, 15:26:43je, i mene muči to isto :rolll: ))Propustil sam koncert na Murteru zbog lošeg vremena.. :rolll: al zato je u četvrtak prilika ))
1. zdravka2. AA-lfa - dolazi i ima iznenađenje 3. Šui - mora doć jer je propustio zadnjih xyz meetova4. Tomek5. GTA 147 -dvoumi se između VG i HP u VŽ-u.. huh..6. Me (Seb) and my wife7.
Citat: AA-lfa - 28-08-2007, 09:15:201. zdravka2. AA-lfa - dolazi i ima iznenađenje 3. Šui - mora doć jer je propustio zadnjih xyz meetova4. Tomek5. GTA 147 -dvoumi se između VG i HP u VŽ-u.. huh..6. Me (Seb) and my wife7.jel iznenađenje jestivo )) ?
Na prognozi najavili vrijeme za sutra otprilike ko prošli četvrtak, ak ne i gore.. kiša cijeli dan, pogotovo predvečer Niš od dolaska s motorom.. moral bum s autom :rolll:
:rolll: bojim se da ne budem... naime, imam radove u 2 kupaone + čeka me hrpa veša još od godišnjeg i zadnjeg vikenda + malo me financije stisle )) a da ne spominjem da je vaga počela pokazivat zabranjenu zonu
Već sam se iznenadil da je bansi pogodio kvot, al nije.. opet
Paa, dogovorimo se pred mcdrekom kam idemo dalje..