0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa kaj nisu oni 00e
onda se vidimo u kumrovcu, ja mislio sad će 145 napraviti dar mar a ono 00-predgrupa U2
Ja neuk ... što znači 00 :
dodji na Skradin 05.05 pa cemo ti pokazati
prije samih natjcatelja koji jure punom brzinom ide x auti koji čiste stazu od publike...prvo ide policija, zatim Safety car, pa onda vozilo sa 3 nule, pa sa 2 nule i onda sa 1 nulom...nakon toga se cesta smatra očiščena od publike i natjcatelji mogu "bezbrižno" jurt punim gasom...Piquet i ja se guštamo sa nulama...to u principu mogu biti seriski cestovni auti an običnim gumama pa su troškovi puno manji i nemoramo jurit fol gas nego kolko nam se da...u biti nismo sudionici utrke a opet proživljavamo sve ko i sami oni
na žalost pustili smo joj krv...kako smo smo bili preniski na kraju 5. brzinca u zadnjem zavoju sam malo haklo i puko karter ...sljedilo je odustajanje Uploaded with ImageShack.us
vijak od zaštitnog pleha je skroz poderan a tek smo prošli 2 najkraća brzinca ...jednostavno smo preniski i moramo skroz polako sa molitvama u mislima :/Uploaded with ImageShack.us
na 3-4 mjesta "malo zanimljivija" gdje sam stajal i gledal brzince, moram priznat da ste sa postrugali više asfalta u jednom brzincu nego svi drugi skupa u 2 dana al ide ok