0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Izrigat cu se po oba auspuha....
Pa kaj nije ta sa spigl folijama u Sesvetama....Zagrebacka?Vec godinama ju vidjam tamo...
Je ali je svratila na more. Trenutni vlasnik je u biti iz Šibenika ali živi gore.Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
free picture uploadevo je gta sa 300+ tis. km u Opatiji,bila vec dva puta u mjesec dana,pise KUPI ME :hehe:
Neki dan vidio u ZGu neku bijelu GTA sa NA tablicama,ok izgleda ..Vidio i jučer onu crvenu sa GTA naljama,i iz daljeg auto dosta zapušteno izgleda,lak je skroz apšisao
Perla bijela ljepi zvuk i Na tablice... nisam sad vidio sajbe jel su one svjetle folije il ne pa da je ona iz sesveta al imala je Gta felge
Vec sam mislio da je moja haha
Danas videna147 GTA kod Citya na Jankomiru svijetloplava perla, 18" felge, ZG rege, mislim da zavrsavaju na FC...ako netko zna o kojoj pricam da baci koju sliku da napasem jos malo oci :
Na slici izgleda totalno bezveze : uzivo je djelovala WOW"fali motorizacija GTA" Djelovala je nekak tiho :
Jucer vidjena 147 GTA Nuvola Azzurro ZG rege.
GTA iz Splita (bivša KŽ)splitska 156 GTA(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Polako se stavlja u red ta 156 GTA... samo je trebalo malo ljubavi...Na prvoj slici izgleda dvobojna,jel to do slike ili je lakiran prednji kraj?