Alfi niš ne fali, ali kad gledaš dizajn joj je star više od 10 godina.
Bravo je dizajniran 2007, pa ima neka novija rješenja.
Ni u ludili nemoj uzimati Bravo 1.4 od 90 konja, auto neide a troši, kad sam probaj taj motor, jednostavno mi je bio slabiji od Punta od 60KS, a troši prosječno 9-10 litara.
U odnosu na tjet-a od 120 konja, ovaj od 90 ko da ima 50ks.
Ovaj t-jet od 120KS bude teško trošio preko 10 litara prosjeka, dok se vozim normalno po ograničenjima+10km/h, troši mi točno 7.2l i po kompu i po količini utočenog goriva, a još imam i plin

Osjeti se da vuče od niskih okretaja-ima 206 Nm već od 1700 okretaja, i uopće ga ne treba vrtjeti, ja ga vozim od 2-3 000 rpm.
Naprijed Bravo ima običnu vilicu, seleni se daju promjeniti zasebno, jedino nisam vidio kak je kugla učvršćena, al vilica je nekih 600-700 kuna komplet.
Iza je polukruta osovina i nema zaseban most ko Marea, već je sve učvršćeno na šasiju-jednostavno, a udobno, naravno, daleko primitivnije od Alfinog ovjesa, al vjerojatno i malo trajnije.
Prtljažnik je veliki, iza nema nekog pretjeranog mjesta-ok ja sam krakat pa kad pomaknem sjedalo skroz iza, mjesta je malo.
Zanimljivo je kad sam parkiral Brava kraj Maree, da su skoro iste dužine, Bravo je dug 433 cm.
Mislim da uz ovaj t-jet je odličan izbor 1.6 jtd, nekak mi djeluje uglađenije od 1.9 jtd-a.
Inače na 225/45 R17 sa serijala ovjesom, auto leži odlično i iznenađujuće je udoban s tom dimenzijom, na 205/55R16 bi bio perfektan
Al u svakom slučaju gledaj da uzmeš čim očuvaniji auto koji je kvalitetno održavan.