Svakako se slažem da je svaki spušteni auto, sa dorađenim podvozjem i širim niskoprofilnim gumam sigurniji za vožnju nego orginal iz tadašnjeg vremena, još ako ima pojačan motor i jače kočnice, to je već skoro moderan auto.
Ali te stare alfe su jurile i kad su bile mlade 60-70-80-tih godina....mislite da naši očevi i djedovi nisu to stiskali?
Ja sam malo stariji pa se sjećam tih vremena, sjećam se starih giulia,čak jedne giuliette sprint veloce spider(bijela) koja se 70-tih vozila po Rijeci, čovjek ju je stalno bjesomučno ganjao.
Moj stari je tada imao Pežo 404 iz !967, stalno ga je ganjao, npr po jadranskoj magistrali RI-ZD, preticao je redovito kolonu u preglednom desnom zavoju s vanjske strane, čak i po kiši, a auto je imao najobičniju krutu osovinu iza i doboše na sva četiri.
Jednostavno su bili naviknuti na svoje aute i maksimalno su ih iskorištavali(što danas nije slučaj), a trebalo je i hrabrosti i vještine.
Dakle, kada pričamo o Giulietti (1977-85), takav auto u potpuno orginalnom stanju bi svakako bio sporiji, ali uživanje u takvom auto sigurno ne bi bilo manje, barem za mene....