dižem temu iz prašine ali ide tehnički i uz sve probleme ne treba mi još i ovo...
145, prozor(i) me gnjave.
vozački negdje na polovici puta podizanja krene dizati se malo ukoso (dio stakla uz retrovizor ostaje niže) i to rezultira podizanjem stakla djelomično izvan okvira vrata. Nisam našla nikakve prepreke u vodilicama. Spušta se normalno, podiže se također nekom normalnom brzinom.
Raskopala sam vrata, što je samo po sebi avantura jer a) ne znam što radim b) nisam imala ključ 10 c)rasula sam šarafe po travi, poštimala nekako taj prozor i bila zadovoljna sobom dok mi idući dan nije opet počeo po starom. Što radim krivo pobogu? Skinula sam lijevu vodilicu i poštimala ju u poziciju prema prozoru skroz spuštenom dolje jer je tad u točnoj poziciji. Iskontrolirala, nije to bio problem. Pokušala isto sa desnom vodilicom, također to nije bio problem. Šarafi koji drže staklo za motorić sami po sebi nisu bili problem.
Otpuštala sam šaraf po šaraf i podizala i spuštala staklo i shvatila da najbliže točnoj poziciji ide kad su otpušteni desni šaraf nosača stakla i donji šaraf desne vodilice. Zategnula sam te šarafe na pozicije kad je staklo sjelo.
Radilo je tako neko vrijeme a onda opet po starom. Nisam trebala spuštati prozor pri nekoj brzini?
Što se suvozačkog tiče, to nisam niti stigla otvoriti, ali sporo se podiže, čujem da se motorić muči. Idem pokušati podmazati bez otvaranja :/
Usput, kakav šaraf stoji ispod malog poklopca kod kvake vrata? taj sam izgubila. Znam da je isti ispod oplate sa druge strane ali ne da mi se to opet skidati ako ne moram.