Hah, evo gledam ovu svoju temu bez epiloga iz 2013... i razmišljam kakve sam sve muke i kombinacije izvrtio autima i nazivcirao se i ne znam šta sve ne, da bi sada 2017. shvatio da nisam nikada ni trebao prodati ovu zadnju jtd koju sam imao... mogla je dobiti bolji ovjes i amen.... bila je savršeni daily drive.
ne, meni nije bilo dosta... zena dobila giuliettu jtd od stare, pa smo imali auto više, koji uvijek vozi, kojeg nemrem kemijati, pa sam ja onda ''otisao'' sa svojim kobinacijama u pakao.
Pakao od 10 automobila koji su mi ispili živce i ukrali mi mladost... damn you mothafukaz!!!
alfa završila kod jednog frenda, pa nakon godine kod drugog, vozi bez ikakvih problema i covjek svaki put kad ga vidim dodje i hvali alfu kak mu je dobra i kako ga lijepo služi.... meni naravno drago, al sam sam sebi glupan nekada... tj uglavnom sam glupan s autima
I tako ja 2017. odlučim vratiti vrijeme u nazad

i lijepo opet kupim... sada vec 5. po redu alficu... i opet me brutalno veseli.... jbg kad voliš aute, svaki novi te iznova veseli, bez obzira koja je marka, koja mu je cijena, svrha i sl...
pa da eto napokon i nešto o njoj napišem....
2005.g redizajn, 85kw, klimatronik, tempomat, naslon za ruku... 185tkm, friško napravljen veliki servis. Meni bilo dovoljno... nije savršena, ni blizu, ima udubina po boku kao i svaka, al koliko vidim u orginal boji, dobra oprema, registrirana do 1.mj... uvoz iz DE prije 3god. KUPLJENO!
Evo i koja slika nakon preuzimanja....