Ovo zadnje ti nije trebalo, jer danas se dokalaza i pouzdana talijanska elektronika ...

Krećem na put natankam, sve ok, kiša ništa strašno ... brisači rade normalno kad odjednom vidim svjetli mi lampica od kočnica, ajd reko ma nije da sam ju zaboravio, i nisam, pločice isto nove ... kvragu, kratak spoj od kiše ... ok, stanem ja, krenema dalje ne mogu ugasiti brisače, tj. brisači rade sami al lampice od kočnica više ne svjetli, stigo do odredišta... nakon sat vremena palim auto kad ono vidim gorivo na 0 i lampica svjetli, rekoh što sad, jest da sam malo brže vozio al nije valjda sve popila, stanem da natankam, natankam 10L upalim auto opet 0... palim brisače počela kiše sve normalno .... osim lampice za goriva ... ugasim brisače strelica od goriva dođe do pola tanka al se brisači ne gase opet ...

hebem ti taljansku elektroniku i vlažno vrijeme ... jedva čekam da se posuši pa da tražim di su ti kratki spojevi da ih jednom zauvjek eliminiram ... fala bogu nije mi ugasilo svjetla ili pumpu goriva ili nešto tako slično jer onda bi bilo opet ... kuku lele