0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A može on punit a šta ako akumulator ne zadržava struju ko u mom slucaju sa 164 :
Alternator dopunjava akumulator i snabdjeva trosila, akumulator sluzi samo za paljenje auta, ako je akumulator tolika banana da se ne moze napuniti onda se ovo moze desiti..
U prijevodu:varijanta 1. loš akumulator = ako je dobar alternator, auto će upaliti ako nema trošila ali ako ostane neko trošilo neće upaliti = alternator koliko god filao struje u aku on se ne punivarijanta 2. dobar akumulator = ako je dobar alternator, auto pali i kad nema i kad ima upaljenih trošila = alterantor je nafilao struje za sljedeće paljenje, i ako trošla ostanu akumulator se ne može isprazniti tak brzo
ali svejedno snabdijeva potrosace preko akumulatora.. jer alternator je trofazni generator izmjenicne struje koji preko dioda (graetz-ovog spoja) pretvara struju u istosmjernu i tu je regulator koji daje 13.8V.. međutim nije to toliko savršeno koliko mi mislimo.. alternator i nakon tog silnog ispravljanja i reguliranja struje i napona, daje pikove napona pa cak do 16V.. to ne možeš vidjeti sa običnim instrumentom nego ga moras spojiti na osciloskop.. tako da to malo hebucka akumulator, inace bi, da toga nema akumulatori puno duže trajali.. tako da svi potrosaci na autu opet idu preko akumulatora... možeš ti otpojiti akumulator dok auto radi no možeš spaliti masu potrošaća..a i alternator jako trpi u tom slucaju... znaci upalis auto preko akumulatora, alternator pocne puniti i dopunjavati akumulator ali svejedno su potrosaci preko akumulatora..
Ok, ali ja govorim da alternator nema veze sa pokretanjem motora!!
.....Alternator dopunjava akumulator i snabdjeva trosila,.....
Makni ca onaj HR od iza :
ako maknem ostane rupa
Pogledam ti ja dal ima ovaj jedan iz Bj ima ako ne.nekom na oarkingu skines :
205 nece zapinjati :
u dimenzijama 45/16 i ovakvim setup-om ovjesa, neće ... naročio kad ga još malo pritegnem
E to cu morat vidjet