0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel bilo kakvih kvarova?
Samo gas više niti jedan kvar, al opet kakve sam sreće spreman sam za još jedan Alfin :auge: ...
Sta sipas tu prljavu vodu onutra? Ja uvjek sipam 100ku. Niti u motornim pilama ne stavljam 95.
ja uvijek ljevam 95 i nikad nista..
i ja..ali ne u kod nas.. u bosni uvijek... i nikad nikakvih problema, dapače, auto bolje ide, manje troši a još je i preko 1 kune jeftinije gorivo..
mani mani mani ...
ja sam u punta skoro svako drugo točenje 98 stavljo i ponekad 100... auto je onda ko kuga išao za 75 konja... nekad i u kiu natočim i puno bolje auto ide...ne znam kak vama može bolje na 95-ici ić :
hahhahahah ...ovo je vjerojatno dokaz da kod nas goriva ne valjaju... dodji kod nas pa natoci naseg goriva... : : : : : :
a uvijek pazim da što više idem na tifon il omv... dizlaša kad idem na more uvijek na luk oilu jer auto ko da s tim gorivom ima 20 konja više... najveća smeća koja sam točio su petrol i hodak...na petrol sam nekad osuđen jer ga imam u selu...benzin im je tako-tako, ali dizel je smeće nad smećima... sa hodaka auto jedva 120kmh navuče.. no otišli smo vraški u offtopic :hehe: može bit do goriva, ali opet ne znam baš da bi zbog goriva tolko trokiro... moram priznat da će se za nekoliko godina o ovom autu ko o mitu pričat toliko toga izmjenjano i da opet nešta nevalja :S pa trebala bi ko urica radit..
Imas negativan stav, a to privlaci losu srecu...Cheer up!
:grinning-smiley-043:Ajde napokon da ide kako treba. I ako ja nebi imao muda otici do zagreba
btw ces doc na grobnik u nedelju?
Opa ok, nadam se da cemo se vidjeti ako necu raditi.
Kako što biva s Christine mora ona iznenaditi ... meni jutros nekak čudan auspuh ... kad sam se sagnuo ... bilo je ... ... slika govori više od riječi ... (Image removed from quote.)