17-05-2025, 02:56:54

Autor Tema: Unutarnja plastika na prednjem krovnom nosaèu...  (Posjeta: 1933 vremena)

0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

JTD_Hunnter

• Gost
  • Trade Count: (0)
Evo, trebao bih znati kako se u 145 skida ta plastika, to je ono kuju kad sjedite za volanom stoji na 11 sati ispred vas desno od table lijevo od vjetrobranskog stakla...ima gore neki vijak, ali to nije to...

Uz to, do¹ao sam do nevjerojatne spoznaje, da mi se ta plastika (siva nahre¹pana), tj njen vanjski sloj mrvi èak i na grebanje noktom :o000:

AA-lfa

• Gost
Odg: Unutarnja plastika na prednjem krovnom nosaèu...
« Odgovori #1 u: 13-11-2007, 09:59:37 »
Citat:
kad sjedite za volanom stoji na 11 sati ispred vas desno od table lijevo od vjetrobranskog stakla...

ovo je lijevo od prednje ¹aajbe, ali nije desno od table, no ako misli¹ na ovo...

ovdje je prikazana desna strana al to je to.

JTD_Hunnter

• Gost
« Odgovori #2 u: 13-11-2007, 10:02:52 »
E hvala puno...unutra mi nekaj frcka u vo¾nji i izluðuje me... :crazy:

Jel se i drugima mrvi taj drek od plastike... :?:

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #3 u: 13-11-2007, 10:05:36 »
E hvala puno...unutra mi nekaj frcka u vo¾nji i izluðuje me... :crazy:

Jel se i drugima mrvi taj drek od plastike... :?:
:ok:

meni ne  :ne2:
ali zato mi se raspao krov pa se mrvi ona spu¾va iznutra  :wal: :clap:

¹to se tièe cvrèaka, Velimir (RI, 145 1.6) je kupio slikon u spreju i s tim sve ¾ivo sredio... moram isprobati  :da:

Offline LO©A

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Mu¹ki
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
« Odgovori #4 u: 13-11-2007, 10:08:31 »
Evo, trebao bih znati kako se u 145 skida ta plastika, to je ono kuju kad sjedite za volanom stoji na 11 sati ispred vas desno od table lijevo od vjetrobranskog stakla...ima gore neki vijak, ali to nije to...

Uz to, do¹ao sam do nevjerojatne spoznaje, da mi se ta plastika (siva nahre¹pana), tj njen vanjski sloj mrvi èak i na grebanje noktom :o000:

145-ice imaju ne¹to lo¹iju plastiku od 146-ica, a pogotovo one stare sa sivom unutra¹njosti gdje je plastika oèajna, mislio sam da su to rje¹ili kad su ubacili crnu plastiku kao u 146 ali oèito postoje jo¹ neki dijelovi koji su ostali slabije kvalitete...

JTD_Hunnter

• Gost
« Odgovori #5 u: 13-11-2007, 10:11:39 »

145-ice imaju ne¹to lo¹iju plastiku od 146-ica, a pogotovo one stare sa sivom unutra¹njosti gdje je plastika oèajna, mislio sam da su to rje¹ili kad su ubacili crnu plastiku kao u 146 ali oèito postoje jo¹ neki dijelovi koji su ostali slabije kvalitete...

Ma zato je meni bilo èudno kad sam bio gledao jednu potpuno situ alfu kao i moju u fenoligi i gledam ju odiza i ti sivi djelovi plastike su bili svi izderani, onako duboke rupe...na nosaèima krova, unutarnja plastika na vratima gepeka, pa oko zadnjih prozora je ta drek siva plastika, ostalo je crno...

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #6 u: 13-11-2007, 10:14:42 »
ja imam sivu plastiku i u odliènom je stanju  :redf:
valjda ovisi, da li je ex vlasnik tu i tamo to oèistio, namazao itd...
ali cvrèci su  :mad:

JTD_Hunnter

• Gost
« Odgovori #7 u: 13-11-2007, 10:17:08 »
ja imam sivu plastiku i u odliènom je stanju  :redf:
valjda ovisi, da li je ex vlasnik tu i tamo to oèistio, namazao itd...
ali cvrèci su  :mad:

Ali ima dvije vrste te sive plastike, ona tvdra kao kamen...(kao na boksericama) i ona mek¹a ¹to glumi kao neku bolju, e ta mek¹a ¹to bolje izgleda i glumi bolju je drek...

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #8 u: 13-11-2007, 10:28:12 »
Ali ima dvije vrste te sive plastike, ona tvdra kao kamen...(kao na boksericama) i ona mek¹a ¹to glumi kao neku bolju, e ta mek¹a ¹to bolje izgleda i glumi bolju je drek...

aaaa tako....
nadam se samo da ta mek¹a, kad se veæ raspada, nema tolikih problema sa cvrècima.

:funny:

JTD_Hunnter

• Gost
« Odgovori #9 u: 13-11-2007, 10:33:33 »
nadam se samo da ta mek¹a, kad se veæ raspada, nema tolikih problema sa cvrècima.

Yeah, right... :gun: :gun:...

Offline LO©A

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Mu¹ki
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
« Odgovori #10 u: 13-11-2007, 10:42:50 »
Ma zato je meni bilo èudno kad sam bio gledao jednu potpuno situ alfu kao i moju u fenoligi i gledam ju odiza i ti sivi djelovi plastike su bili svi izderani, onako duboke rupe...na nosaèima krova, unutarnja plastika na vratima gepeka, pa oko zadnjih prozora je ta drek siva plastika, ostalo je crno...

Da vidio sam i ja to na 145-icama na bunker, malo noktom zagrebe¹ po toj plastici i odmah ostane crta, strava  :crazy:

Hvala bogu na 146 nema takvih problema
A izgleda da je to ista prièa kao sa Bravo/Brava gdje su bili razlièiti dobavljaèi za dijelove interijera, i svi ka¾u da je Bravo osjetno kvalitetniji od Brava-e  :rolll:

Anton

• Gost
« Odgovori #11 u: 14-11-2007, 22:15:58 »
e JTD... kada onu prokletu straznju "kvazi policu" mices tj pokrov bunkera jel ti nosaci police grebu po plastici oko zadnjih prozora?

JTD_Hunnter

• Gost
« Odgovori #12 u: 15-11-2007, 11:13:27 »
e JTD... kada onu prokletu straznju "kvazi policu" mices tj pokrov bunkera jel ti nosaci police grebu po plastici oko zadnjih prozora?

Pa naravno, ¹ta si mislio da sam ja po¹teðen toga? hehe...ja sam nanovo namotavao crnu izolirku oko onih krajeva te ¹ipke i polirao onu plastiku, ali uzalud...meni su èak oni plastièni pipci koji dr¾e nategnuto tu kvazi policu pukli, pa sad visi pri kraju...

A da li se i tebi ta siva plastika tak grebe, ono i sa noktom ostaju tragovi pasmater... :mad:

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #13 u: 15-11-2007, 11:54:57 »
meni je to sve izgrebano. a i ta "polica" je u poluraspadnom stanju, trebalo bi to rascopati i ponovno dati sa¹iti, s novim èièkom itd.
sva je onak provje¹ena, kao.... baaaaa :funny:

JTD_Hunnter

• Gost
« Odgovori #14 u: 15-11-2007, 11:57:57 »
meni je to sve izgrebano. a i ta "polica" je u poluraspadnom stanju, trebalo bi to rascopati i ponovno dati sa¹iti, s novim èièkom itd.
sva je onak provje¹ena, kao.... baaaaa :funny:

Neki dan mi je jednostavno do¹lo da ga stavim u oglas, neovisno o ulo¾enom u njega, ali kad ga pogledam s prozora mi ga je ¾ao...¾ivciraju me te sitnice koje stalno ne¹to prckaju... :mad:

A cvrèci, ooooocvrèci, jaaaoooo cvrèci  :sado: :gun: :gun: :gun:

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #15 u: 15-11-2007, 11:59:50 »
ovo vrijeme oèito sumanuto utjeèe na sve nas  :mad:  :wal:
meni je sinoæ do¹lo da mlatim nogom po autu kad je prosvijetlila lampica akumulatora, ali... nemre to tako  :love3: ipak ih volimo  :love2: