0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kad ste već kod skutera, koliko je ješa potrebno da se skuter malo "nabrije"? a pod tim mislim da bez problema ide 80-85 km/h...u što uložiti? :
išao je i moj NRG ali mu treba dosta, a nije ni čudo nakon 25000 km u 3 godine...a htio bih da malo jače povuče pa ako je investicija do 2000 kuna...
drugom frendu sam stavio na serijsku apriliju sr 50 lakse valjcice,sportski auspuh bas za 50ccm ne za 70 i malo isprobavanja sa federima na kvacilu i isao je po ravnom malo preko 100 a serijski jedva 80-85
e al tu je pitanje sad, koliko to smanjuje vijek samog motora :
ne puno samo se vrti na malo jacim okretajima ali ima puno bolje ubrzanje i nema onih rupa u ubrzanju u nekim rezimima voznje stari si kupio prije 3 god boatiana i njega sam malo naturpio i mogu ti reci da ide super
kaj bi se dalo napraviti na baotianu 125? i koliko bi to ispalo?
...ti si neki skuter-tjuner?...
50ccm četverotaktna ...za laganu vožnju milina jedna....
pa kaj nisi i kanale ispolirao kada si već rezal pera.. šteta da se i tu malo ne dobije....
SR ne ide 100 sa spuhom niti da ju vučeš u teglju Ustvari, ide da, po cajgeru, kao i 99% skutera šta imaju digitalca... :hehe:Rezo spuh na serijali podiže snagu za kakvih 1-1,5ks (~30%), sasvim dovoljno za 10-15km/h više A to da rezo spuh opterećuje ležajeve, opterećuje da, al hebiga ne moš ovce i novce... Cvajo rulz!
imo sam skutera,neki suzuki od 50ccm i poslje njega sjesti na tomosa je pravo olakšanje,nemogu sjedit na skuteru koji samo radi ZZZZZZzzZZZzzzZZzzZ ide mi na živce :zato što imam drugi širi cilindar i klip pa je ovo bilo samo za probutvornićki je 38,ja imam 39,5 u garaži i samo ćekam karike da stignu
Ma koji cvajo......kad probaš četvorotaktni onda .....naglasak je na laganu vožnju ( cool) Cvajo je preživčan ......a pošto sam i ja takav, spoj prežičanih vodi u jurcanje non-stop :hehe: :hehe: :hehe:
Zna li neko sta mi izbacuje na displayu gresku neku tamo gdje pokazuje temperaturu motora gori crvena i pise "F1" : : :
hahahah :hehe: i ja sam naso koga cu pitati za savijet