0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma kakav Runner 200. 180ccm dvotaktni ili ti cvajo. To je takova zivotinja za nepovjerovati. Kupio frend pa smo se malo vozali za vikend. Skoro sam se ubio.
nexus je prekokrasan i odlično ubrzava,za vožnju je mrak jedina zamjerka premali kotači ali po ravnom je mrak a u zavoje idem lagano sa zadrškom...
...uh,neznam šta bi još reko jer sam sav pod dojmom...preuzbuđen...
Hebemti sve, Seb, kakva krasotica, ja sam pod dojmom samo kada je vidim Mogao si kakvu prolaznicu uhvatit i bacit gore pa škljocnut par slikica da bude za wallpaper... kako da tebe sad stavim u wallpaper :
pronašo na smetlištu u još gorem stanju(ako se to može zamislit),malo ju upicio i sad prašim komarce po selu :
pranje, poliranje i nakon 15 dana od farbanja vec ostecen rezervar...
evo i druge pile nova farba,mašina preslagana,spuštena glava i skraćen klip,nema automatika u selu koji mu može prić,sve ih skida ko od šale
skraćena pera klipa da ranije dobiva gorivo i da ispuh duže bude otvoren (2Takta) na slici je usis i vidi se kako je klip skraćenhtjeo sam kupiti pravi auspuh no kada sam vidio cijenu(600kn) odlućio sam si sam složit no to malo poslje jel sad nemam ni matrijala ni novaca