Do jurenja i glupiranja mi nije. Ok, volim da motor ima ubrzanje i to sve, ali bi ipak volio da je više uglađen. Da mi nije muka voziti se po gradu.
Dakle, Pegaso je živčan na gasu.
Što je sa Hondom CBF? Vidim da se i to čudo dosta spominje kao dobar izbor za početak.
Ni jedan, ali doslovno ni jedan motor nije ugodan za vožnju po gradu u odnosu na neki maxi skuter tipa Beverly 350 ili XMAX 300. Tmax je ugodniji po gradu nego ijedan motor, ali je malo prevelik pa ...
Pitanje ti je doslovno kao da želiš gradski auto s kojim bi ponekad otišao na Grobnik ili na izlet makadamom. Znači, može ali ajme.
Motori nisu isto što i auti. Njih jednostavno s vremenom prerasteš i želiš nešto veće - jače. Stoga je najbolje kupiti neki model koji je tražen na tržištu tako da ga kroz godinu - dvije možeš lako prodati i zamjeniti za neki koji će ti više odgovarati.
Kod motora je bitno i koliko si visok. Danas su u modi touring motori tipa BMW GS i sl. E taj nije za po gradu za čovjeka nižeg od 185 cm jer ne možeš punim stopalom dobaviti asfalt pa je svako gurkanje unazad na njemu (npr. izlaz s parkinga) živa drama. Visina nije problem na otvorenoj cesti nego baš po gradu.
Ja vozim HONDU model 750-s iako mi je želja bila model 750-x. Kod modela "x" je sic visočiji 4 cm (ukupno 84 cm) pa s mojih 175 cm visine definitivno nije za mene za po gradu.
Od ostalih pitanja, za početnika bi svakako prvi izbor bio motor od 50 - 70 ks te obavezno ABS kočnice. Sve drugo je rekla - kazala tj. stvar osobnih preferencija.