Cijena svakako da je poveca, dao bi cca 30tkn, ali otvori njuskalo pa pogledaj 2007 i 2008 godiste Z750 koje su cijene i kilometri... svi su cjenovno tu negdje ali redom sa vise km.. trziste diktira cijenu.. plus sto navedeni ima auspuh,slidere,karbon blatobran, sve to skupa opet nesto kosta, dakle cca 700€ dijelova dodatnog sto vecina u oglasima nema a cjenom su skoro isti, sto bi u konacnici znacilo da navedeni i nije najskuplji svakako..
Citao sam podosta o svemu.. realno te price da je sa razlogom najjeftiniji bas i ne drze vodu, u nekim stvarima je bolji negdje je losiji, meni ne treba za izvlaciti maximum, vec nesto za gust da mi bude 100% po cefu vizualno, max brzina me ne zanima uopce, da me zanima uzeo bi neku lezaljku... problem je jedino sto su puno precijenjeni trenutno, tu se slazem apsolutno, ali jbg kada nesto zelim to i platim.. Dodje ti na isto kao i neke alfe ovdje koje se cijene 2x skuplje od redizajniranih modela pa jbg, ovdje je to ok jer to je alfa a kod motora je neshvatljivo..
Izgled jbg individualna stvar, Z750 od svih tih mi izgleda 5x ljepse.. tvoj shiver mi je isto tako odlican, ali po pitanju vizualnoga u usporedbi ne dvojim niti 1 sekunde, jbg ukusi..
Mislim cijenim sva misljenja i svakako su dobrodosla
Pitam za Benconya iz razloga sto me zanima da li zaista uzima uredne i provjerene primjerke za preprodat ili je isto prodavanje muda pod bubrege sa skinutom kilometrazom i usminkano i spokrpano samo za prodaju..