0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jučer uživo vidio i čuo novopridoslog u Pž Ducati Diavela majko mila kakav motor i kakav zvuk, grmi i cijela ulica podrhtava pre pre dobar stroj
Znaci sve pohvale?Mozda bih mijenjao ovi svoj za nesto drugo, a Diavel je na popisu eventualnih zamjena.
Evo da predstavim CBR-ku bar kojom fotkom tu:image upload no compressionKako sam i reka, 600RR, 2006 godina, u vrlodobrom stanju (osim guma), org 26600km:post a pictureSad za 10tak dana kod Matka u St na izabiranje najboljih guma za kombo mene i motora pa cemo onda na nabijanje km
Jos ja vratio org nosac na rep - malo je ruznija sad al bar sam mirniji kad prelazin granicu - kako je tablica bila smontirana, tribalo je lec na pod za vidit brojeve
Prvo - promašija si šta nisi doša u Ston Drugo - pitaj brata kako ide debela berta čađara
A nisan svakako planira - a i da jesam ne bi moga od posla, radio sam u nedilju. najprije rekli da ce bit nocna, pa na kraju ispalo jutarnja, tako da svakako ne bi moga doc jbga...a ne sumnjam ja da Alfa ide al V6 je V6 Vidit cemo se na nekom iducem susretu mozda! mozda potegnem i do BL sa svojom
Ili koju narednu nedilju u Makarskoj na kavi
Cim se ucini vrime, moze i u Omisu ili tako nesto. moze i u Plocama, lipa je cesta do Ploca i nazad Ali ne izvozim je dok ne prominem gume - sara na gumi mi dobila saru unutra - napukle od starosti i stajanja
Nisam nikad bio dalje od Živogošća sa S guštom bi odvozija ostatak ceste do Ploča
Meni osobno najbolji dio Drasnice - Zivogosce. a i ostatak do ploca je nanovo asfaltiran i lip je za vozit liti, sad mozda ima koji mokri zavoj jer je u osinju. meni je vrgorac makarska 40km al cesta nikakva, pa radije opalim 20km do ploca pa prema makarskoj, i tako nazad ja nisan bija prema DU nikako s bajkom, a kazu da je lipa cesta za peglanje...
Cesta Starigrad Paklenica - Karlobag nema premca po guštu bez obzira koje vozilo je u pitanju i da li je cilj vožnje gušt ili brzinski rekord. Nakon nje mi ni jedna druga nije nešto. Jedva čekam neki lipi vikend u 5. misec pa udrit cjelodnevni đir Drniš - Knin - Gračac - Gospić - Kalobag i onda povratak uz more prema Zadru.
Zoves i mene?
Naravno Ti se pojuriš s RR-ovima, ja sa biciklistima i skupa smo na ručku u Karlobagu
Moze i tako a moze i laganini do 100 i jos ko s nama Za jurnjavu u planu Grobnik do kraja godine ako financije dopuste(citaj: alfa se ne pokvari )!
Sad će Bandit: "Kad se ide?" A i ne podcjenjuj 32 talijanska konja u skuteru - držim ja s njim tempo 130 km/h bez problema
Meni pase, ja cu drugom onda Vozio kawu zx10r 2006, prva 175kmh ide
Ja ni dan danas ne mogu obuzdat "pamet", pa san obuzda konje
Evo da predstavim CBR-ku bar kojom fotkom tu:image upload no compressionKako sam i reka, 600RR, 2006 godina, u vrlodobrom stanju (osim guma), org 26600km, full Yoshimura s granama i K&N:post a pictureSad za 10tak dana kod Matka u St na izabiranje najboljih guma za kombo mene i motora pa cemo onda na nabijanje km I nadam se ubost PC V pa remap a kasnije mozda i quickshifter, slipper clutch...... kako budu financije dale
Super!! Bas je dobra. Morat cemo se naci i prodjirat negdje kad malo zatopli pa da je vidimo i uzivo.
di je taj bmwejac dali bi u prodaju da se ne pretvori sav u prašinu